Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE: Mai multi copii din localitatea Pechea au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara. Directia de Sanatate Publica a activat sistemul de alerta

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Mai multi copii din localitatea Pechea au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara. Directia de Sanatate Publica a activat sistemul de alerta

19 elevi cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, din comuna galateana Pechea, au ajuns, vineri seara, la Spitalul de Copii din Galati cu toxiinfectie alimentara. continuă pe România Liberă

UPDATE: Mai multi copii din localitatea Pechea au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara. Directia de sanatate publica a activat sistemul de alerta

19 elevi cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, din comuna galateana Pechea, au ajuns, vineri seara, la Spitalul de Copii din Galati cu toxiinfectie alimentara.

Subiectele Zilei: Harta violentei asupra copiilor. Realitatea romaneasca: avem lege mai stricta decat norvegienii, dar de patru ori mai multi copii omorati in bataie; Ce spun istoricii despre retragerea Regelui Mihai din viata publica. Un rege este rege,

Raiffeisen si Telekom nu si-au retras publicitatea de pe Antena 3 din cauza boicotului In anul 2009, mai multe branduri internationale au anuntat ca-si retrag publicitatea din. Guvernarea si bacteria E. Coli Un raport al Institutului National de Statistica din 2014 arata ca fiecarui locuitor din Romania ii revin circa 0,41 ha teren arabil, valoare superioara.

Doi copii din Arges, internati la Marie Curie

In Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie au fost internati vineri doi copii din judetul Arges, care au fost diagnosticati cu gastroenterocolita acuta, si nu prezinta SHU, un al treilea copil aflandu-se in curs de transfer si diagnostic final, precizeaza Ministerul Sanatatii MS).

INFOTRAFIC. Aglomeratie pe mai multe drumuri din tara

Traficul este ingreunat pe mai multe drumuri din tara. Politia le recomanda soferilor sa circule cu atentie si sa respecte indicatiile agentilor rutieri.

Pretul cuprului, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Pretul cuprului a crescut ieri, la Bursa Metalelor din Londra LME), pana la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni, pe fondul sporirii apetitului la risc in baza semnelor de redresare a pietei imobiliare din China, a unor date economice imbunatatite privind SUA si a avansului din ultima vreme a cotatiilor petroliere.

GALERIE FOTO Cele mai importante momente din viata Regelui Mihai I

Regele Mihai este un simbol, unicul supravietuitor dintre sefii de stat europeni din Al Doilea Razboi Mondial, care a lasat in urma sa in imagini o intreaga istorie. Regele Mihai a anuntat miercuri ca este grav bolnav si ca se retrage din viata publica Hotnews. ro va prezinta in continuare o galerie foto in care sunt prezentate cele mai importante momente din viata Regelui.

Egiptul vrea sa cumpere grau, dupa ce cotatiile futures au coborat la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Egiptul, cel mai mare importator mondial de grau, vrea sa cumpere din nou grau, dupa ce cotatiile futures au coborat la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani, informeaza Bloomberg.

Cine sunt cei mai bogati oameni din lume in 2016

Cine sunt cei mai bogati din lume este intrebarea la care raspunde revista Forbes in fiecare an. Bill Gates este, pentru al treilea an consecutiv, cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere care depaseste suma fabuloasa de 75 de miliarde de dolari. Lupta s-a dat insa pentru locul al doilea intre americanul Warren Buffet si spanionul Amancio Ortega.

Horoscop PESTI martie 2016: vei avansa in cariera si vei castiga tot mai multi bani

Pe 16 martie, fii atent la oportunitatile de avansare, care-ti vor fi probabil prezentate de un prieten. Proiectul respectiv se va dovedi extrem de profitabil in saptamanile care urmeaza. Rolul tau va fi mult mai important decat realizezi la inceput.

DIICOT. Perchezitii in Bucuresti si Ilfov intr-un dosar de fraudare a bugetului de stat. Sunt vizati mai multi romani, sirieni si marocani

Noua romani, doi sirieni si doi marocani sunt vizati intr-un dosar de evaziune fiscala. Acestia au initiat un mecanism de fraudare a bugetului de stat pe segmentul marfurilor importate din China, in sistem containerizat, prin portul Constanta Sud Agigea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )