Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul bebelusilor din Arges. Ministerul Sanatatii ar trebui sa publice vineri rezultatele anchetei de la Pitesti

Adevărul Adevărul,
Cazul bebelusilor din Arges. Ministerul Sanatatii ar trebui sa publice vineri rezultatele anchetei de la Pitesti

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, asteapta vineri rezultatele anchetei de la Spitalul de Pediatrie Pitesti, dupa ce a transmis Corpului sau de Control ca are termen limita pana pe 4 martie pentru a face lumina in cazul bebelusilor din Arges, infectati cu bacteria E. coli. continuă pe Adevărul

REVISTA PRESEI. Boala bebelusilor din Arges nu are inca o cauza certa

Ziarele de joi prezinta ultimele evolutii in cazul bebelusilor care s-au imbolnavit in judetul Arges.

E-coli, acoperirea folosita de autoritati in scandalul bebelusilor din Arges

Fiecare dintre explicatiile oficiale, contradictorii si lipsite de baza medicala, vor fi demontate printr-o serie de date si documente atat despre vaccinurile utilizate la noi in tara, cat si despre asocierea acestora cu simptomele copiilor vatamati.

Firma de lactate Bradet, reactie dupa ce ancheta DSV a absolvit-o de vina in cazul bebelusilor infectati

Patronul firmei de prelucrare a laptelui Lactate Bradet din Arges, Marius Badea, planuieste sa dezvolte un proiect in care sa implice consumatorii, astfel incat compania sa urmareasca cu prioritate maxima interesele cetateanului roman.

Farmaciile ar putea avea nevoie de acreditare la Ministerul Sanatatii pentru a putea vinde medicamente online

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, in calitate de for decizional, propunerea legislativa care prevede obligativitatea farmaciilor de a se acredita la Ministerul Sanatatii pentru a putea vinde medicamente in mediul online, altfel riscand amenzi de.

Klaus Iohannis, despre criza copiilor bolnavi din Arges

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este ingrijorat de criza copiilor bolnavi din Arges. intrebat daca a fost informat despre ce se intampla in Arges, presedintle a spus tema il preocupa si ca a.

Urmaresc cu atentie si un pic de ingrijorare situatia copiilor din Arges

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca urmareste cu ingrijorare situatia copiilor din Arges, exprimandu-si speranta ca autoritatile isi vor face treaba bine in acest caz.

Inca un copil cu probleme digestive din Arges a fost transferat in Capitala

Inca un copil cu probleme digestive din Arges, in varsta de sase luni, a fost transferat, marti seara, la spitalul Matei Bals din Bucuresti, bebelusul fiind diagnosticat cu o forma usoara de boala diareica acuta, transmite Mediafax.

Olivia Steer, reactie socanta in cazul bebelusilor imbolnaviti cu bacteria E.coli

Vedeta tv a reactionat la scandalul imbolnavirii mai multor copii cu bacteria E. coli. Declaratiile oficiale pe subiectul foarte grav al copiilor morti si otraviti de la Arges si Bacau ba chiar si Arad) ar.

Alti 11 copii, internati in spitalele din Arges, in ultimele 24 de ore

11 copii au fost internati, in ultimele 24 de ore, in spitalele din judetul Arges, din cauza scaunelor diareice. Astfel, numarul bebelusilor internati a ajuns, marti, la 62, au anuntat reprezentantii Prefecturii.

Criza infectiilor: 43 de copii, internati in continuare in spitalele din Arges

43 de copii mai sunt internati, vineri, in spitalele din judetul Arges, dintre care 32 sunt mai mici de doi ani. Mai mult, nu a fost nesesar niciun transfer la spitalele din Bucuresti, au transmis reprezentantii Prefecturii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2054 seconds )