Libnet.ro
UNICEF

08:00

Serghei Lavrov: Rusia nu doreste destramarea Ucrainei

B1 B1,
Serghei Lavrov: Rusia nu doreste destramarea Ucrainei

Rusia nu doreste destramarea Ucrainei, a dat asigurari ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. Oficialul a afirmat ca a totusi, ca respecta declaratiile de independenta ale regiunilor separatiste ucrainene. continuă pe B1

Serghei Lavrov: Al doilea convoi umanitar rus destinat Ucrainei nu va fi si ultimul

Ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a afirmat, miercuri, ca cel de al doilea convoi umanitar pe care Rusia intentioneaza sa il trimita in estul Ucrainei nu va fi si ultimul, relateaza.

Serghei Lavrov: rusii, romanii si maghiarii din Ucraina trebuie sa convietuiasca in pace

Rusia doreste incetarea confruntarilor si reluarea negocierilor intre Kiev si insurgenti, afirma ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, pledand pentru o Ucraina in care comunitatea rusofona, etnicii romani si maghiari sa poata convietui in pace si sa le fie respectate drepturile.

Serghei Lavrov: Moscova isi va apara interesele in cazul unor noi sanctiuni occidentale. Este inacceptabil sa se discute cu Rusia prin ultimatumuri

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a avertizat recent ca Moscova va face tot posibilul sa-si apere interesele, inclusiv cele din domeniul securitatii nationale, in cazul in care Occidentul va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei, informeaza The Daily Telegraph.

Serghei Lavrov: Vom trimite un nou convoi umanitar in Ucraina

La cateva zile de la intrarea controversatului convoi umanitar rus pe teritoriul ucrainean, Moscova va mai trimite inca un ajutor, a anuntat ieri ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, potrivit AFP.

Serghei Lavrov: Parada prizonierilor de razboi ucraineni la Donetk nu are nimic umilitor

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a afirmat, luni, ca parada prizonierilor de razboi ucraineni, prezentati multimii de catre rebelii prorusi in bastionul lor de la Donetk, nu are nimic umilitor,.

Criza din Ucraina: Kievul sustine ca a distrus convoiul de blindate care a trecut frontiera dinspre Rusia. / Casa Alba denunta o escaladare semnificativa a conflictului

Majoritatea vehiculelor blindate din convoiul care a trecut luni frontiera dinspre Rusia in sudul Ucrainei au fost distruse de artileria si aviatia militara ucraineana, a anuntat serviciul de presa al armatei, citat de agentia Ukrinform, potrivit Mediafax. Intre timp, Moscova califica drept razboi informational afirmatiile presei occidentale cu privire la prezenta unor trupe rusesti in Ucraina, a declarat luni ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, citat de RIA Novosti. Serviciul ucrainean de securitate SBU) a anuntat luni ca a retinut in estul Ucrainei zece parasutisti militari rusi, care erau inarmati. Casa Alba a afirmat, luni seara, dupa ce Kievul a anuntat ca a retinut militari rusi pe teritoriul sau, ca Incursiunile militare ale Rusiei pe teritoriul Ucrainei constituie o escaladare semnificativa a conflictului din aceasta tara.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )