Libnet.ro
UNICEF

11:00

Serial Rl. Eugen Tomac, candidatul PMP pentru Primaria Sectorului 1: Faptul ca avem o tara stabila si sigura nu inseamna ca putem deveni un adapost pentru tot globul

România Liberă România Liberă,
Serial Rl. Eugen Tomac, candidatul PMP pentru Primaria Sectorului 1: Faptul ca avem o tara stabila si sigura nu inseamna ca putem deveni un adapost pentru tot globul

Presedintele executiv al Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, este candidatul PMP la Primaria Sectorului 1. Deputatul Tomac ii reprezinta in Parlamentul Romaniei pe romanii din afara frontierelor. Eugen Tomac spune ca este singurul politician roman interzis in Federatia Rusa. continuă pe România Liberă

Serial Rl. Eugen Tomac, candidatul MP pentru Primaria Sectorului 1: Faptul ca avem o tara stabila si sigura nu inseamna ca putem deveni un adapost pentru tot globul

Presedintele executiv al Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, este candidatul PMP la Primaria Sectorului 1. Deputatul Tomac ii reprezinta in Parlamentul Romaniei pe romanii din afara frontierelor. Eugen Tomac spune ca este singurul politician roman interzis in Federatia Rusa.

Serial Rl. Dan Tudorache, candidatul PSD la Primaria Sectorului 1: Pentru moschee trebuie facut un referendum

Candidatul PSD la functia de primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, este un om nascut si crescut in acest sector. De altfel, in acest moment, Dan Tudorache reprezinta in Parlamentul Romaniei, in calitate de deputat, unul dintre colegiile Sectorului 1.

Serial Rl. Interviu cu Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria Sectorului 1: Se discuta doar despre anchete in justitie si mai putin de programe si proiecte

Romania libera va prezinta o serie de interviuri realizate cu candidatii la primariile de sector ale Capitalei. Candidatul PNL pentru Sectorul 1, Alexandru Nazare, este un politician tanar, are 35 de ani, cu o vasta experienta in administratie, fiind ministru al transporturilor in guvernul Mihai Razvan Ungureanu. El vine din vechiul PDL, a fost europarlamentar in perioada decembrie 2008-iulie 2009 si a initiat principalul proiect cu fonduri europene de care beneficiaza Sectorul 1: extinderea liniei 4 de metrou Gara de Nord-1 Mai-Jiului-Straulesti.

Ciprian Ciucu vrea alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei: Sa avem alegeri intre mine si Nicusor Dan

Candidatul M10 pentru Primaria Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat ca ar trebui sa existe alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei si ca PNL, USB si M10 ar.

Ciprian Ciucu a fost una dintre variantele discutate de PNL pentru Primaria Bucuresti (surse)

Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de partidul M10, a fost una dintre variantele discutate in PNL pentru Primaria Bucuresti intre momentul retragerii lui Ludovic Orban si nominalizarea lui Marian Munteanu, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Nu este clar in acest moment daca varianta sustinerii lui Ciucu mai sta in picioare in eventualitatea retragerii sprijinului PNL pentru Marian Munteanu. UPDATE: Duminica, intr-o conferinta de presa, copresedintele PNL Alina Gorghiu a infirmat informatiile conform carora Ciprian Ciucu ar fi fost o alta optiune a liberalilor pentru Primaria Capitalei.

Catalin Predoiu, a patra propunere a liberalilor pentru Primaria Generala: Suntem un partid puternic, de invingatori. Voi lupta cu toata energia si competenta pentru victoria PNL (VIDEO)

Catalin Predoiu este a patra propunere a liberalilor pentru Primaria Generala. Acesta a declarat ca va concura cu toata energia si competenta pentru victoria PNL si a dreptei in Bucuresti. Predoiu a.

Marian Munteanu s-a retras din cursa pentru Primaria Generala

Liberalii ar putea bate un record negativ cu a patra nominalizare pentru Primaria Capitalei. PNL trebuie sa decida miercuri daca il retrage pe Marian Munteanu din cursa, dupa ce candidatura sa a fost.

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

Gabriela Firea si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei: Nu pot sa spun ca imi este teama de vreun contracandidat. Am o neliniste pentru ca unii bucuresteni nu vor sa vina la vot pentru ca sunt dezamagiti (VIDEO)

Senatorul PSD Gabriela Firea si-a depus miercuri, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Firea a declarat ca pentru aceasta candidatura a strans aproximativ 30. 000 de.

Retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, discutata de conducerea PNL/ Mai multe sedinte, programate pentru miercuri

In cursul serii de marti au existat tot multe informatii referitoare la o iminenta retragere a lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, au declarat pentru HotNews. ro surse din PNL. Vezi in articol fimul serii de marti pe aceasta tema.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )