Libnet.ro
UNICEF

17:30

Serpii din Australia, unii dintre cei mai veninosi din lume, traiesc zeci de ani ascunsi in casele oamenilor

Adevărul Adevărul,
Serpii din Australia, unii dintre cei mai veninosi din lume, traiesc zeci de ani ascunsi in casele oamenilor

Australienii se confrunta cu amenintarea celor mai veninosi serpi din lume, intr-o tara care are mediul ideal pentru unele dintre cele mai periculoase reptile. Acestea sunt cosmarul oricarui australian, traind in casele oamenilor mai multi ani, fara sa fie descoperiti sau deranjati. continuă pe Adevărul

Liderul opozitiei din Australia promite o economie mai puternica daca va fi ales premier

Liderul opozitiei conservatoare din Austrialia, Tony Abbott, favorit la alegerile din 7 septembrie, si-a lansat astazi campania, promitand sa construiasca o economie mai puternica, potrivit Reuters.

VIDEO Paulo Coelho, unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii, implineste astazi 66 de ani

Scriitorul brazilian Paulo Coelho, cel care a scris Alchimistul, unul dintre cele mai importante fenomene literare ale secolului al XX-lea, carte tradusa in 67 de limbi, implineste astazi varsta de 66 de ani.

Liceele cu cei mai multi chiulangii vor avea directorii schimbati

ISJ a gasit o metoda pentru a trage atentia asupra numarului tot mai mare de chiulangii: schimba directorii liceelor unde se lipseste cel mai mult. Pe lista sunt: Colegiul Tehnic Grigore Moisil, Liceul cu Program Sportiv sau INFOEL.

LOVITURA pentru unul din cei mai bogati americani. Cer despagubire de 40 de MILIOANE de dolari

Miliardarul american Donald Trump este acuzat de fraudarea mai multor studenti care au urmat cursurile unui institut pe care acesta il patroneaza, procurorii solicitand plata unor despagubiri de 40 milioane de.

Faze Tari: Alerta nationala in Venezuela: presedintele cere arestarea gastilor care fura parul femeilor; Ce a rasarit in mijlocul desertului: imagini spectaculoase cu una dintre cele mai extravagante constructii din lume; Prima fotografie cu planeta Pama

Porumbeii Zombie din Moscova au starnit panica in randul locuitorilor. Cum se comporta pasarile. Locuitorii din Moscova sunt ingrijorati de comportamentul bizar al unor porumbei, pe care ii numesc zombie. Locuitorii spun ca. Incredibil! S-a tatuat cu freza dentistului. Mathew Whelan 33 de ani) este cel mai tatuat om din Marea Britanie. Este atat de obsedat de tatuaje, incat si-a pictat aproape tot corpul, chiar si cu freza dentistului, pentru a-si cresta fata.

Pasionatii de BOLIZI si LIMUZINE din Parlament. Cine are cea mai impresionanta colectie

Parlamentarii romani sunt practici si prefera masinile germane, faimoase pentru fiabilitatea lor. Dintre cele aproximativ 500 de autoturisme pe care le detin alesii, 26% sunt marci nemtesti, potrivit unei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )