Libnet.ro
UNICEF

17:00

Liceele cu cei mai multi chiulangii vor avea directorii schimbati

Adevărul Adevărul,
Liceele cu cei mai multi chiulangii vor avea directorii schimbati

ISJ a gasit o metoda pentru a trage atentia asupra numarului tot mai mare de chiulangii: schimba directorii liceelor unde se lipseste cel mai mult. Pe lista sunt: Colegiul Tehnic Grigore Moisil, Liceul cu Program Sportiv sau INFOEL. continuă pe Adevărul

Serpii din Australia, unii dintre cei mai veninosi din lume, traiesc zeci de ani ascunsi in casele oamenilor

Australienii se confrunta cu amenintarea celor mai veninosi serpi din lume, intr-o tara care are mediul ideal pentru unele dintre cele mai periculoase reptile. Acestea sunt cosmarul oricarui australian, traind in casele oamenilor mai multi ani, fara sa fie descoperiti sau deranjati.

Yahoo a atras in iulie mai multi vizitatori decat Google in SUA, pentru prima data in doi ani

Yahoo a atras in luna iulie mai multi vizitatori americani decat Google pentru prima data din mai 2011, un prim semnal ca planurile de redresare au inceput sa dea roade, transmite Bloomberg, potrivit.

Yahoo a inregistrat in iulie mai multi vizitatori decat Google in SUA, pentru prima data in doi ani

Yahoo a atras luna trecuta mai multi vizitatori americani decat Google, pentru prima data din luna mai 2011. Acest lucru indica faptul ca planurile de redresare ale companiei a inceput sa dea roade, scrie.

Yahoo! a atras in iulie mai multi utilizatori americani decat Google

Yahoo! a atras, in luna iulie, pentru prima data din mai 2011, mai multi vizitatori americani decat Google, relateaza Bloomberg.

Yahoo a atras in iulie mai multi vizitatori decat Google in SUA, pentru prima data in doi ani.

Yahoo a atras in luna iulie mai multi vizitatori americani decat Google pentru prima data din mai 2011, indicand ca planurile de redresare au inceput sa dea roade, transmite Bloomberg, informeaza Mediafax. Site-urile Yahoo au atras peste 196 milioane de vizitatori in luna iulie, cu 21% mai multi fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor ComScore. Astfel, Yahoo a intrecut Google cu 4,3 milioane de vizitatori. Google, care opereaza cel mai popular motor de cautare .

LOVITURA pentru unul din cei mai bogati americani. Cer despagubire de 40 de MILIOANE de dolari

Miliardarul american Donald Trump este acuzat de fraudarea mai multor studenti care au urmat cursurile unui institut pe care acesta il patroneaza, procurorii solicitand plata unor despagubiri de 40 milioane de.

VIDEO Paulo Coelho, unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii, implineste astazi 66 de ani

Scriitorul brazilian Paulo Coelho, cel care a scris Alchimistul, unul dintre cele mai importante fenomene literare ale secolului al XX-lea, carte tradusa in 67 de limbi, implineste astazi varsta de 66 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )