Libnet.ro
UNICEF

10:00

Yahoo a atras in iulie mai multi vizitatori decat Google in SUA, pentru prima data in doi ani

Antena3 Antena3,
Yahoo a atras in iulie mai multi vizitatori decat Google in SUA, pentru prima data in doi ani

Yahoo a atras in luna iulie mai multi vizitatori americani decat Google pentru prima data din mai 2011, un prim semnal ca planurile de redresare au inceput sa dea roade, transmite Bloomberg, potrivit. continuă pe Antena3

Yahoo a atras in iulie mai multi vizitatori decat Google in SUA, pentru prima data in doi ani.

Yahoo a atras in luna iulie mai multi vizitatori americani decat Google pentru prima data din mai 2011, indicand ca planurile de redresare au inceput sa dea roade, transmite Bloomberg, informeaza Mediafax. Site-urile Yahoo au atras peste 196 milioane de vizitatori in luna iulie, cu 21% mai multi fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor ComScore. Astfel, Yahoo a intrecut Google cu 4,3 milioane de vizitatori. Google, care opereaza cel mai popular motor de cautare .

Yahoo a inregistrat in iulie mai multi vizitatori decat Google in SUA, pentru prima data in doi ani

Yahoo a atras luna trecuta mai multi vizitatori americani decat Google, pentru prima data din luna mai 2011. Acest lucru indica faptul ca planurile de redresare ale companiei a inceput sa dea roade, scrie.

Pentru prima oara din 2011, Yahoo a atras mai multi vizitatori decat Google in SUA

Yahoo a atras in luna iulie mai multi vizitatori americani decat Google pentru prima data din mai 2011, indicand ca planurile de redresare au inceput sa dea roade, transmite Bloomberg.

Yahoo! a atras in iulie mai multi utilizatori americani decat Google

Yahoo! a atras, in luna iulie, pentru prima data din mai 2011, mai multi vizitatori americani decat Google, relateaza Bloomberg.

Romanii cheltuie mai multi bani pe benzina decat pe carti si ziare

Romanii dau mai multi bani pe benzina decat pe carti, ziare si alte produse de papetarie. Potrivit datelor Institutului National de Statistica o gospodarie a cheltuit lunar, in medie, aproape 50 de lei pe.

SCANDAL in armata. Mai multi militari ar fi dat spaga pentru a fi trimisi in Afganistan

Mai multi militari sunt banuiti ca ar fi dat spaga pentru a ajuge in teatrele de operatiuni din Afganistan. Mircea Dusa a trimis corpul de control al MApN sa verifice daca au fost respectate criteriile.

VIDEO SUA: Mai multi copaci dintr-o zona mlastinoasa din Louisiana, inghiti de un crater urias

Un crater urias aparut in Louisiana a inghitit, in mai putin de jumatate de minut, mai multi copaci dintr-o zona mlastinoasa, transmite BBC. In imaginile filmate de un reprezentant al administratiei locale se poate observa cum copacii se inclina usor, iar apoi sub trasi sub apa.

Paradox romanesc. Alocam cei mai putini bani pentru sanatate din Europa, dar avem mai ...

Doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare cetatean, investeste guvernul Romaniei in sistemul sanitar. Franta aloca de 10 ori mai mult Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste sumele investite de stat in sistemul sanitar, arata un studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Tara noastra aloca doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare locuitori, in timp ce Bulgaria, de exemplu, investeste in sanatate 521 de dolari. Diferente sunt si mai mari cand vine vorba de .

BCR are cei mai multi bani pentru Prima Casa in lei

Banca Comerciala Romana BCR) a primit cel mai mare plafon pentru creditele Prima Casa din noua etapa a programului guvernamental, de 220 milioane lei, din care 70 milioane lei sunt pentru achizitia de locuinte construite de ANL, finantarile fiind.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )