Libnet.ro
UNICEF

10:30

Pentru prima oara din 2011, Yahoo a atras mai multi vizitatori decat Google in SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pentru prima oara din 2011, Yahoo a atras mai multi vizitatori decat Google in SUA

Yahoo a atras in luna iulie mai multi vizitatori americani decat Google pentru prima data din mai 2011, indicand ca planurile de redresare au inceput sa dea roade, transmite Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Yahoo a atras in iulie mai multi vizitatori decat Google in SUA, pentru prima data in doi ani.

Yahoo a atras in luna iulie mai multi vizitatori americani decat Google pentru prima data din mai 2011, indicand ca planurile de redresare au inceput sa dea roade, transmite Bloomberg, informeaza Mediafax. Site-urile Yahoo au atras peste 196 milioane de vizitatori in luna iulie, cu 21% mai multi fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor ComScore. Astfel, Yahoo a intrecut Google cu 4,3 milioane de vizitatori. Google, care opereaza cel mai popular motor de cautare .

Yahoo a atras in iulie mai multi vizitatori decat Google in SUA, pentru prima data in doi ani

Yahoo a atras in luna iulie mai multi vizitatori americani decat Google pentru prima data din mai 2011, un prim semnal ca planurile de redresare au inceput sa dea roade, transmite Bloomberg, potrivit.

Yahoo a inregistrat in iulie mai multi vizitatori decat Google in SUA, pentru prima data in doi ani

Yahoo a atras luna trecuta mai multi vizitatori americani decat Google, pentru prima data din luna mai 2011. Acest lucru indica faptul ca planurile de redresare ale companiei a inceput sa dea roade, scrie.

Pentru prima data in istoria Australiei, o femeie va conduce delegatia nationala la JO

Pentru prima oara in istoria Australiei, delegatia la Jocurile Olimpice va fi condusa de o femeie. Acest lucru se va intampla la editia din 2016 a JO, de la Rio de Janeiro, informeaza AFP. Kitty Chiller, membra a.

Yahoo! a atras in iulie mai multi utilizatori americani decat Google

Yahoo! a atras, in luna iulie, pentru prima data din mai 2011, mai multi vizitatori americani decat Google, relateaza Bloomberg.

BCR are cei mai multi bani pentru Prima Casa in lei

Banca Comerciala Romana BCR) a primit cel mai mare plafon pentru creditele Prima Casa din noua etapa a programului guvernamental, de 220 milioane lei, din care 70 milioane lei sunt pentru achizitia de locuinte construite de ANL, finantarile fiind.

FIFA a primit 2,3 milioane de solicitari de bilete pentru Cupa Mondiala din 2014, in primele 24 de ore de la punerea lor in vanzare

FIFA a anuntat, miercuri, ca a primit 2,3 milioane de solicitari de bilete pentru Cupa Mondiala din 2014, care se va desfasura in Brazilia, in cursul primelor 24 de ore de la punerea lor in vanzare. in.

Business report: Tiparnitele de bani intra intr-o noua era; Nimeni nu mai poate garanta integritatea depozitelor bancare; Ce riscuri includ finantarile nerambursabile?

Yahoo! a depasit Google in trafic pentru prima oara in ultimii doi ani. Google a detinea suprematia in trafic din 2011, insa Yahoo! pare sa renasca sub conducerea Marissei Mayer, care incearca sa revolutioneze. Gigantul telecom Telenor a inconjurat Romania. Ce sanse sunt sa intre pe piata noastra. Unul dintre liderii Europei, Telenor Group, a inconjurat Romania prin achizitiile facute in regiune.

Vanzarile de salam de Sibiu, la prima scadere din ultimii 4 ani: minus de 10% in S1

Piata locala de salam de Sibiu a inregistrat in primul semestru al anului o scadere de peste 10%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Aceasta este prima diminuare a pietei locale de salam de Sibiu din ultimii 4 ani, a anuntat compania.

Nasdaq a suspendat tranzactiile pentru trei ore din cauza unei erori tehnice

Tranzactiile pe piata Nasdaq de la New York au fost suspendate pentru aproape trei ore in timpul sedintei de ieri din cauza unei erori tehnice, transmite Bloomberg.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )