Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sezonul 3 din Daredevil e mai aproape decat se credea initial

Playtech Playtech,
Sezonul 3 din Daredevil e mai aproape decat se credea initial

Serialele Netflix nu sunt lansate dupa un format traditional introdus de show-uri clasice de la TV. Din acest motiv, nu este exclus sa astepti cativa ani dupa cel mai nou sezon din Daredevil. Daredevil este unul dintre cele mai bune seriale Marvel din portofoliul Netflix. De asemenea, a fost primul si singurul astfel de show []. continuă pe Playtech

Fortnite si Samsung Galaxy Note 9: legatura mai stransa decat se credea

Au trecut deja cateva luni de la lansarea Fortnite pentru iOS, dar se pare ca indragitul joc va ajunge in curand si pe Android, incepand cu o perioada de exclusivitate pentru Galaxy Note 9. Fortnite si PUBG sunt cele mai populare jocuri video la ora actuala. Datorita Fortnite, vanzarile de console au crescut intr-un ritm [].

Poti cumpara un castel din Game of Thrones mai ieftin decat un apartament!

Stiai ca ai putea locui intr-un castel din serialul Games of Thrones? Robb Stark a decapitat un om aici, iar tu ai putea fi propietarul acestui castel. Riverrun este de vanzare! .

Descoperire arheologica. Cetatea Veche din Santana, de patru ori mai mare decat cetatea greceasca Troia

O echipa mixta de arheologi romani si germani au descoperit o fortificatie din epoca bronzului, veche de peste 3. 500 de ani, care se intinde pe 90 de hectare.

eCommerce-ul romanesc, crestere de trei ori mai mare decat media europeana

ECommerce-ul din Europa a crescut si anul trecut double digit, cu 11% pana la 534 miliarde de euro si, desi Europa de Est acopera doar 6% din aceasta suma, evolueaza cel mai rapid. Romania, de exemplu, a inregistrat o crestere de la an la cu 37%,.

HARD BREXIT, tot mai aproape. Divortul dintre Marea Britanie si UE se va finaliza, cel mai probabil, fara un acord

Varianta unui hard Brexit pare tot mai plauzibila, pe fondul tensiunilor dintre Regatul Unit si blocul comunitar. Ministrul britanic al comertului, Liam Fox, a estimat ca ipoteza iesirii Marii Britanii din UE.

Ion Tiriac: Roger Federer este mai talentat decat Nadal, dar corpul si personalitatea spaniolului sunt mai puternice

Ion Tiriac a acordat un interviu pentru El Mundo Deportivo in care a vorbit despre posibilitatea ca turneul din capitala Spaniei sa fie mutat in alta tara. Acesta s-a aratat extrem de nemultumit fata de.

DOLIU pentru Lady Gaga! S-a SINUCIS la 32 de ani... Este mai mult decat DEVASTATOR! (FOTO)

Lady Gaga e in doliu. Prietenul artistei, fotomodelul Rick Zombie Boy Genest, a murit din cauza unei aparente sinucideri. Tanarul, care locuia in Montreal, Canada, a fost gasit mort in casa lui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )