Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sfarsit cumplit pentru o tanara din Capitala. A ars complet in masina care s-a izbit frontal de un camion

Antena3 Antena3,
Sfarsit cumplit pentru o tanara din Capitala. A ars complet in masina care s-a izbit frontal de un camion

Sfarsit cumplit pentru o tanara din Capitala care circula pe o sosea din judetul Buzau. Femeia a ars de vie dupa ce masina pe care o conducea a intrat pe contrasens, s-a izbit de un camion si a luat foc. continuă pe Antena3

VIDEO O tanara a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un camion si a ars in interiorul caroseriei

Sfarsit cumplit pentru o tanara soferita din Capitala. Fata a ars de vie dupa ce masina pe care o conducea a intrat pe contrasens, s-a izbit de un camion si a luat foc. Cadavrul a ars complet iar singurul indiciu privind identitatea persoanei decedate este un permis gasit in masina. Accidentul s-a petrecut in aceasta dupa-amiaza in apropiere de municipiul Buzau.

Oprescu: Investitiile in spitalele publice din Capitala in anii de criza au fost de aproape 179 de milioane de euro

Investitiile in spitalele publice din Capitala in anii de criza au fost de aproape 179 de milioane de euro, a declarat ieri edilul Bucurestiului, Sorin Oprescu, adaugand ca acest lucru se desfasoara in conditiile in care bugetul Primariei s-a diminuat.

infiintarea Departamentului pentru Privatizare din Ministerul Economiei, pe masa deputatilor

Ordonanta de Urgenta privind infiintarea DPAPS Departamentul pentru privatizare din Ministerul Economiei) ajunge astazi pe masa deputatilor din Comisia de Industrii, care trebuie sa se pronunte pe marginea Legii de aprobare a actului normativ.

Anca Serea, in sfarsit mireasa pentru Adi Sina

Anca Serea a imbracat in sfarsit rochia de mireasa si s-a casatorit religios cu Adrian Sina, cel cu care are deja o relatie de cativa ani si doi copii. Evenimentul nu a reprezentat insa o nunta in adevaratul sens al cuvantului. Iata ce s-a intamplat, de fapt! .

Insurgentii Houthi au inceput sa se retraga din capitala Yemen-ului

Miscarea siitilor Houthi din Yemen, care preluase controlul asupra capitalei Sanaa, a inceput sa se retraga si sa renunte la pozitiile din punctele cheie detinute in oras. Liderii Houthi au luat aceasta.

12 microbuze pentru elevii din Dolj

12 scoli din judetul Dolj au primit cate un microbuz pentru transportul elevilor, informeaza, joi, Agerpres.

Ce eroare a facut Ioana Petrescu spunand ca trebuie eliminata taxa pe stalp pentru sondele din Marea Neagra pentru ca nu se afla pe teritoriul Romaniei

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, insista cu ideea ce trebuie exceptate de la plata asa-zisei taxe pe stalp constructiile situate pe platformele off-shore de exploatare din Marea Neagra. Explicatia ei este ca sondele off-shore nu se afla in apele teritoriale ale Romaniei. Cu alte cuvinte, companiile petroliere care au sonde in Marea Neagra nu au de ce sa plateasca aceasta taxa in conditiile in care platformele sunt in afara apelor teritoriale. Insa, este o explicatie cu multe hibe. Daca ar fi luata in serios logica sa, ar insemna ca firmele petroliere care opereaza in Marea Neagra sa nu mai plateasca nicio taxa, nici macar redeventele.

Ministrul delegat pentru Energie nu vrea exceptii pentru sondele din Marea Neagra

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a declarat ca nu vrea exceptii pentru sondele din Marea Neagra in privinta aplicarii taxei pe stalp. Afirmatia vine dupa ce ministrul Finantelor a spus ca exista posibilitatea scutirii de la plata in cazul sondelor petroliere din Marea Neagra. in schimb, ministrul Nicolescu vrea aplicarea unei taxe unitare, dar reduse, pentru toate firmele.

Surse: Ancheta in cazul Siveco s-a extins pentru fapte din 2014

Ancheta in cazul suspiciunii de evaziune de la societatea Siveco a fost extinsa pentru noi fapte, care ar fi fost comise in 2014, procurorii urmand sa audieze alte zece persoane vizate in acest caz, care ar fi semnat acte nelegale, au declarat luni,.

BERD acorda un credit de 200 de milioane de dolari pentru subsidiara din Kazahstan a OMV Petrom SA

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a aranjat un imprumut sindicalizat in valoare de 200 de milioane de dolari pentru compania petroliera KOM Munai, subsidiara din Kazahstan a OMV Petrom SA, informeaza un comunicat de presa al bancii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )