Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sfarsit tragic pentru un copil de sase ani din Hunedoara. A murit dupa ce un barbat a incercat sa fure o butelie de oxigen din preajma micutului

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru un copil de sase ani din Hunedoara. A murit dupa ce un barbat a incercat sa fure o butelie de oxigen din preajma micutului

Un copil de sase ani a murit in urma unei explozii a unei butelii de oxigen, tragedia producandu-se la Hunedoara. Din primele informatii, se pare ca, totul s-a intamplat langa o ghena de gunoi de pe strada. continuă pe Antena3

Sfarsit tragic pentru un politist de 24 de ani. A fost calcat de o masina, care circula cu mare viteza. Barbatul a murit pe loc

Un politist si-a pierdut viata duminica, 20 ianuarie, dupa ce a fost accidentat de un automobil. Accidentul a avut loc pe traseul M-1, in apropierea satului Cristesti, raionul Nisporeni, transmite.

Sfarsit cumplit pentru un baietel de zece ani. S-a spanzurat dupa ce colegii lui l-au agresat la scoala

Un baietel de zece ani s-a sinucis dupa ce a fost agresat la scoala de colegii lui. Seven Bridges a fost gasit fara suflare la domiciliu in Louisville, Kentucky, sambata dimineata. Tatal sau, Donnie.

Cei trei barbati acuzati ca au ucis un tnar de 25 de ani din Medias ramn n arest - decizie definitiva

Cei trei barbati acuzati ca au ucis un tanar de 25 de ani din Medias, pe care l-au injunghiat de 11 ori cu un cutit si l-au lovit cu pumnii si picioarele, vor ramane in inchisoare. Cei trei, toti recidivisti, unul eliberat in baza Legii privind recursul compensatoriu, contestasera masura arestarii.

Un COPIL de sase ani a fost OMORAT de o butelie pe care un individ incerca sa o dezmembreze

Un copil in varsta de sase ani a murit, dupa ce un barbat a incercat sa fure robinetul unei butelii, dar aceasta a ricosat si l-a lovit pe micut. Tragedia s-a petrecut in Hunedoara, pe strada Mures,.

Un copil de 6 ani a murit lovit de un tub de oxigen aruncat la gunoi pe care un barbat ncerca sa-l desfaca pentru a-l duce la fier vechi, la Hunedoara

Un copil de 6 ani din Hunedoara a murit joi lovit de un tub de oxigen. Tragedia a avut loc pe o strada din oras, unde un barbat incerca sa desfaca un tub de oxigen gasit la gunoi si care din cauza presiunii a ricosat si l-a izbit in cap pe baiat.

Gonzalo Higuain, mprumutat la Chelsea pentru urmatoarele sase luni

Atacantul Gonzalo Higuain a fost imprumutat pentru sase luni la Chelsea de catre Juventus Torino, dupa ce a trecut vizita medicala. El va evolua la noua sa echipa cu numarul 9. Argentinianul a mai evoluat sub conducerea lui Maurizio Sarri, la Napoli, in perioada 2015-2016.

O eleva de 13 ani din Brasov era in sala de clasa, cand a facut ceva naucitor. Totul a durat o secunda

O eleva in varsta de 13 ani ar fi incercat sa se sinucida, astazi, la scoala, in localitatea Bod, din judetul Brasov, aruncandu-se de la fereastra salii de clasa. Minora s-ar fi aruncat.

O studenta de 25 de ani din Calarasi a disparut de acasa de patru luni. Nimeni nu a mai vazut-o de atunci

O tanara de 25 de ani a disparut in urma cu cateva luni si de atunci nu a mai fost vazuta de niciun cunoscut. Lucica Dragnea a lucrat microbuzul spre Jegalia, o comuna din Calarasi in care locuia cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )