Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sfarsit TRAGIC pentru o femeie din Bistrita: A fost gasita MOARTA intr-un parau

B1 B1,
Sfarsit TRAGIC pentru o femeie din Bistrita: A fost gasita MOARTA intr-un parau

Trupul neinsufletit al unei femei a fost descoperit intr-un parau din Bistrita. Descoperirea macabra a fost facuta de un barbat care locui in apropierea apei. Femeia de 60 de ani locuia in zona, iar. continuă pe B1

Sfarsit tragic pentru un batran din Dambovita. A fost gasit mort intr-o statie de autobuz. Era inghetat bocna

Sfarsit tragic pentru un batran dintr-o comuna din Judetul Dambovita. Este vorba despre localitatea Finta, acolo unde intr-o statie de autobuz a fost descoperit cadavrul unui.

Sfarsit tragic pentru o politista. A murit dupa ce colegul ei a impuscat-o. Se jucau ruleta ruseasca

Sfarsit tragi pentru o politista din Statele Unite. Femeia a fost ucisa joi, de un coleg, dupa ce au jucat ruleta ruseasca. Nathaniel Hendren, un politist de 29 de ani, din orasul american Saint Louis.

Sfarsit tragic pentru un copil de sase ani din Hunedoara. A murit dupa ce un barbat a incercat sa fure o butelie de oxigen din preajma micutului

Un copil de sase ani a murit in urma unei explozii a unei butelii de oxigen, tragedia producandu-se la Hunedoara. Din primele informatii, se pare ca, totul s-a intamplat langa o ghena de gunoi de pe strada.

Descoperire socanta in Bistrita. A fost gasita moarta intr-un parau

Trupul neinsufletit al unei femei a fost descoperit intr-un parau din Bistrita. Descoperirea macabra a fost facuta de un barbat care locui in apropierea apei. Femeia de 60 de ani locuia in zona, iar din p.

O femeie din Bistrita a avut parte de o moarte stupida: a alunecat intr-o groapa dintr-un podet situat la doi pasi de casa sa

Duminica dimineata in jurul orei 10:30 a fost gasit trupul fara viata a unei femei de 61-62 de ani din Bistrita. Aceasta alunecase intr-o groapa dintr-un podet situat la doar cativa pasi de casa sa. Desi apa paraului de sub podet nu era adanca, cazatura i-a fost fatala femeii.

A murit cea mai batrana femeie din Ucraina! Era romanca si calugarita

Schimonaha Ioana de la manastirea de maici in cinstea icoanei Maicii Domnului de pe Athos din regiunea Jitomir, recunoscuta drept cea mai batrana femeie din Ucraina, s-a stins din viata joi, 24 ianuarie,.

Sfarsit GROAZNIC pentru un barbat din Elvetia: A fost STRIVIT de un balot

Sfarsit tragic pentru un barbat de 61 de ani din Elvetia. Acesta a murit dupa ce un balot de fan de 400 de kilograme a cazut peste el. Evenimentul teribil a avut loc sambata, la ferma barbatului, care.

O femeie din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul mortilor a ajuns la 39

O femeie in varsta de 51 de ani din judetul Prahova a murit vineri din cauza gripei, astfel numarul deceselor inregistrate la nivel national ajungand la 39, anunta sambata Institutul National pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )