Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sfarsit tragic pentru un stomatolog din Blaj: a murit strivit de masina cu care urmarea o turma de mistreti

Adevărul Adevărul,
Sfarsit tragic pentru un stomatolog din Blaj: a murit strivit de masina cu care urmarea o turma de mistreti

Un medic stomatolog din Blaj a murit in noaptea de sambata spre duminica intr-un accident stupid produs la vanatoare. Ioan Horsia 39 de ani) s-a rasturnat cu masina de teren cu care urmarea o turma de mistreti, fiind prins sub plafonul autoturismului. continuă pe Adevărul

Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Maramures, Suceava si Bistrita-Nasaud

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Maramures, Suceava si Bistrita-Nasaud, valabil joi, intre orele15:30 si 22:00 Potrivit avertizarii INHGA, bazinele vizate sunt Viseu,.

Subsecretarul apararii pentru informatii din SUA, Michael G. Vickers, in vizita in Romania

Subsecretarul apararii pentru informatii din SUA, dr. Michael G. Vickers, a facut, miercuri, o vizita in Romania. Oficialul american s-a intalnit cu seful Apararii Nationale, Mircea Dusa. Cei doi au vorbit despre viitoarea misiune a NATO in Afganistan informeaza MApN .

Generali a rezervat 100.000 euro pentru inundatiile din ultima saptamana

Societatea de asigurari Generali Romania a constituit o rezerva de dauna de peste 100. 000 euro, pentru 44 de notificari de daune produse locuintelor de recentele ploi si inundatii din ultima saptamana, cele mai grav afectate judete sunt Arges, Valcea.

Cod portocaliu si galben de inundatii pentru rauri din judetele Maramures, Suceava si Bistrita-Nasaud

56: Hidrologii au actualizat avertizarea si au emis cod portocaliu de inundatii pentru bazinele Viseu si Iza, valabil joi, intre orele 17:00 si 21:00. Ca urmare a precipitatiilor cu caracter.

Armata israeliana mobilizeaza 16.000 de rezervisti suplimentari pentru ofensiva din Fasia Gaza

Armata israeliana a mobilizat 16. 000 de rezervisti suplimentari pentru continuarea ofensivei lansate la 8 iulie in Fasia Gaza, impotriva gruparii islamiste Hamas. Numarul total al acestora a ajuns la 86.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )