Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce sfat ofera ambasadorul Olandei Republicii Moldova

România Liberă România Liberă,
Ce sfat ofera ambasadorul Olandei Republicii Moldova

Ambasadorul Olandei in Romania si Republica Moldova, Matthijs van Bonzel, a declarat, miercuri, la Chisinau, ca Moldova trebuie sa se reorienteze pe piata UE. continuă pe România Liberă

Ambasadorul Olandei la Bucuresti si Chisinau: Republica Moldova trebuie sa se reorienteze pe piata Uniunii Europene

Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei in Romania si Republica Moldova, a declarat miercuri, la Chisinau, ca Moldova trebuie sa se reorienteze pe piata UE, informeaza Mediafax. Republica Moldova trebuie sa.

Ce spune ambasadorul Olandei despre coruptia din Moldova

Ambasadorul Olandei in Romania si Republica Moldova, Matthijs van Bonzel, a declarat, marti, ca institutiile anticoruptie din Republica Moldova trebuie incurajate.

Ambasadorul Olandei: Este important ca Romania sa investeasca in infrastructura, sanatate si educatie

Matthijs van Bonzel a vorbit marti, in ultima sa conferinta de presa ca ambasador al Olandei la Bucuresti, despre efectele Codului Fiscal asupra mediului de afaceri si a afirmat ca este important ca banii de la buget sa fie investiti in domeniile cu slabiciuni, nu sa fie dati inapoi oamenilor.

Ambasadorul Olandei la Bucuresti: Aderarea la Schengen nu este atat de importanta, economia e mult mai importanta

Ambasadorul Olandei la Bucuresti, Matthijs van Bonzel, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca tara sa va fi de acord cu aderarea Romaniei la spatiul Schengen, dupa ce va indeplini toate conditiile, adaugand ca, in opinia sa, mult mai importanta este economia, care poate aduce bunastare.

Vinurile Republicii Moldova vor fi incluse in cartea vinurilor de top din Romania

Vinurile Republicii Moldova vor participa, in premiera, in perioada 26-27 august 2015, la cea mai mare evaluare a vinurilor de top din Romania si Republica Moldova, in urma careia vor vor fi incluse in prima editie a Cartii Vinurilor din Romania si Republica Moldova.

Igor Dodon face apel la manifestatii impotriva sustinatorilor unirii Republicii Moldova cu Romania

Opozitia socialista din Republica Moldova a lansat un apel la organizarea de manifestatii, maine, cu ocazia Zilei Independentei, exprimand opozitie fata de sustinatorii unificarii cu Romania si cerand convocarea alegerilor parlamentare anticipate.

John Kerry, mesaj pentru Chisinau, de Ziua Independentei: Puteti fi siguri ca SUA va ramane ferma in sustinerea suveranitatii Republicii Moldova si integritatii teritoriale a acestei tari

Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis un mesaj de felicitare republicii Moldova, cu ocazia Zilei Independentei, precizand ca SUA sustin aspiratiile proeuropene ale Chisinaului si integritatea.

Premierul Victor Ponta va efectua, joi, o vizita la Chisinau, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita la Chisinau, in fruntea unei delegatii de ministri si consilieri de stat, in data de 27 august, de Ziua Independentei Republicii Moldova. Anuntul a fost facut de.

Ambasadorul Olandei la Bucuresti: Este important ca Romania sa investeasca in infrastructura, sanatate, educatie. Banii publici exista pentru a face chestiuni publice, nu sa fie dati inapoi oamenilor

Matthijs van Bonzel a subliniat marti, in ultima sa conferinta de presa ca ambasador al Olandei la Bucuresti, necesitatea investitiilor in Romania, informeaza Mediafax. in contextul discutiilor din tara.

Ziua Independentei Republicii Moldova, sarbatorita pe biciclete

Clubul Ciclistilor Amatori din Republica Moldova organizeaza a IV-a editie a actiunii Independenta pe biciclete.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )