Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sfatul castigatorului celui mai mare premiu din istoria Loteriei: Fiti perseverenti, jucati mereu!

Adevărul Adevărul,
Sfatul castigatorului celui mai mare premiu din istoria Loteriei: Fiti perseverenti, jucati mereu!

Castigatorul celui mai mare pot din istoria Loteriei Romane s-a prezentat, marti, la sediul institutiei pentru a-si ridica premiul. Barbatul, in varsta de 50 de ani, este un impatimit al jocului LOTO 6/49 de peste 20 ani. continuă pe Adevărul

Cel mai mare aeroport din Europa ar putea fi iNCHIS

Primarul Londrei, Boris Johnson, urmeaza sa prezinte unei comisii guvernamentale o serie de propuneri privind inchiderea sau redimensionarea aeroportului Heathrow, cel mai mare din Europa. Potrivit The Guardian, viito.

Liderul celui mai SANGEROS cartel din Mexic a fost ARESTAT.

Liderul cartelului Zetas, considerat cea mai violenta grupare criminala din Mexic, a fost arestat luni dimineata de forte din cadrul Marinei de razboi, fara sa fie tras vreun foc de arma, a anuntat un purtator de cuvant al Ministerului de Interne, relateaza Mediafax. Miguel Angel Trevino, in varsta de 40 de ani, alias Z-40, a fost interceptat impreuna cu alti doi barbati de un elicopter apartinand Marinei, care a aterizat in fata vehicului la bordul caruia se aflau, pe un drum .

Franta a pierdut ratingul AAA si de la Fitch: Economia nu creste de trei ani si are cel mai mare somaj din 1999

Franta a pierdut ratingul de top din partea agentiei de evaluare Fitch, care a retrogradat cu o treapta calificativul tarii, la AA+, din cauza situatiei economice dificile si cresterii datoriei de stat, conform Mediafax .

Faze Tari:Scandal alimentar in China! Politia a confiscat carne de pui expirata de 46 de ani; Am gasit un extraterestru! Descoperire bizara facuta in Africa de Sud; Cum arata cea mai mare cladire din lume: Are o suprafata cat Monaco

Comori din gunoi! O orchestra din Paraguay foloseste numai instrumente din materiale reciclabile. Doi artisti din Paraguay au descoperit ca poti sa faci lucruri minunate din gunoi. Motivul pentru care doi parlamentari americani cer construirea unui parc national pe Luna. Doi membrii ai Congresului american au propus o lege prin care sa se dispuna construirea unui parc national.

Cel mai mare balci din Oltenia isi va deschide portile

Targul de la Polovragi, considerat ca cel mai mare din Oltenia, va incepe de duminica si se va desfasura pe parcursul intregii saptamani. Zeci de mii de vizitatori sunt asteptati la balci.

Elena Udrea, PDL: in luna mai, Romania a avut cea mai mare scadere din UE la productia industriala

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca Uniunea Social Liberala USL) reprezinta un dezastru economic pentru industria romaneasca, se arata intr-un comunicat de presa.

Cel mai mare producator de sucuri din lume inregistreaza pierderi in Europa. Cu cat a scazut profitul companiei

Profitul grupului american Coca-Cola, cel mai mare producator de bauturi racoritoare din lume, a scazut cu 4% in trimestrul al doilea, dupa ce cererea din Europa a fost afectata de inundatiile puternice si.

Cea mai mare despagubire platita pentru un accident in Romania valoreaza 885.000 de euro

Cea mai mare despagubire platita pentru un accident produs in Romania a fost de 885. 000 de euro si a fost platita de compania de asigurari Astra, informeaza Ziarul Financiar. Compania a platit si cea mai.

Cea mai mare despagubire platita pentru un accident in Romania valoreaza 885.000 de euro

Cea mai mare despagubire platita pentru un accident produs in Romania a fost de 885. 000 de euro si a fost platita de compania de asigurari Astra, informeaza Ziarul Financiar. Compania a platit si cea mai.

Dragoste cu nabadai la Frumusita. Un barbat a fost injunghiat mortal de concubina sa mai mare cu 20 de ani

Orbit de gelozie,un barbat de 36 de ani din comuna galateana Frumusita s-a luat la cearta cu concubina sa, mai mare cu aproape 20 de ani. Discutiile au degenerat, iar femeia a luat un cutit si l-a infipt adanc in inima barbatului. Pentru fapta sa, femeia risca acum o pedeapsa cuprinsa intre 10 si 20 de ani de inchisoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )