Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sfatul Parlamentului European pentru Republica Moldova: Nu pierdeti timpul pe discutii lungi

Adevărul Adevărul,
Sfatul Parlamentului European pentru Republica Moldova: Nu pierdeti timpul pe discutii lungi

Coraportorul Parlamentului European, Petras Austrevicius, recomanda politicienilor de la Chisinau sa nu piarda timpul pe discutii ineficiente si sa lupte contra coruptiei. continuă pe Adevărul

Natalia Gherman sustine ca Republica Moldova ramane ferm angajata pe calea reformelor si agendei europene

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Natalia Gherman, a precizat in cadrul unei intrevederi cu Petras Austrevi269;ius, co-raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, ca tara noastra ramane ferm angajata pe calea reformelor si agendei europene.

Pirkka Tapiola e pesimist: reformele nu au avansat in Republica Moldova

Uniunea Europeana va sustine Republica Moldova doar daca in tara vor fi implementate cat mai curand reforme cu un impact puternic si vizibil. Conform declaratiei sefului delegatiei Uniunii Europene in Republica Moldova, Pirkka Tapiola, procesul de implementare a reformelor in tara a evoluat foarte putin, ceea ce ingrijoreaza autoritatile europene.

Republica Moldova: Partidele proeuropene au castigat cele mai multe primarii la alegerile locale

Partidele proeuropene din Republica Moldova au castigat cele mai multe primarii, inclusiv pe cea din Chisinau, la cel de-al doilea tur al alegerilor locale, desfasurat duminica si considerat un test, daca fosta republica sovietica se va apropia de UE sau va opta pentru relatiile cu Rusia.

Republica Moldova, santajabila si in pericol de avea curent electric doar cateva ore pe zi

SECURITATE in conditiile in care este dependenta de o singura sursa de aprovizionare, Republica Moldova este santajabila si exista riscul sa ramana in intuneric.

Votul din Republica Moldova, administrativ in tara, geopolitic la Chisinau

Votul din Republica Moldova a fost unul proeuropean. Cel putin acest lucru rezulta din rezultatele alegerilor locale generale care au avut loc atat pe 14 iunie, cat si pe 28 iunie, cand s-a desfasurat al doilea tur de scrutin.

Rezultatele alegerilor locale din Republica Moldova. Culoarea politica a celor mai mari primarii din tara

Al doilea tur al alegerilor locale din Republica Moldova a fost castigat in majoritatea oraselor de candidatii partidelor de stanga. Orasele Calarasi, Causeni, Edinet, Hincesti, Leova, Rezina, Singerei, Criuleni, Nisporeni, Cimislia, Soroca si Ungheni vor fi conduse de primari din partea PD, PL si PLDM.

Republica Moldova isi pastreaza optiunea proeuropeana. Pantecele moale al Europei

A fost amanat dezastrul electoral din Republica Moldova, anuntat de unii cu bucurie rautacioasa, de altii cu rautate febrila. Partidele proeuropene au mai primit o sansa, in ciuda esecurilor majore inregistrate dupa ultimii ani de guvernare.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Cine este Dorin Chirtoaca, castigatorul fotoliului de primar al Chisinaului

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Dorin Chirtoaca a fost ales, in turul doi al alegerilor locale, desfasurat in data de 28 iunie, primar al Chisinaului. Adevarul Moldova va spune cine este cel care va conduce Chisinaul in urmatorii patru ani.

Vicepremierul rus: Relatiile economice cu Republica Moldova depind de pozitia Chisinaului cu privire la trupele ruse de mentinere a pacii din Transnistria

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a declarat miercuri ca relatiile economice dintre Rusia si Republica Moldova vor depinde de pozitia Chisinaului privind trupele ruse de mentinere a pacii din Transnistria,.

Republica Moldova a iesit de sub influenta Rusiei. Cine spune asta

Rezultatul alegerilor locale din Republica Moldova arata ca cetatenii moldoveni sunt dezamagiti de proiectul Uniunii vamale Rusia/Belarus/Kazahstan si ca tara a parasit sfera de influenta rusa, scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )