Libnet.ro
UNICEF

21:00

Shakira a confirmat ca este din nou insarcinata

România Liberă România Liberă,
Shakira a confirmat ca este din nou insarcinata

Cantareata columbiana Shakira a confirmat faptul ca este din nou insarcinata si asteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, partenerul ei de viata. continuă pe România Liberă

Shakira a confirmat vestea! Este insarcinata cu cel de-al doilea copil!

Shakira si Gerard Pique sunt in al noualea cer, intrucat artista este din nou insarcinata si urmeaza sa ii aduca pe lume un fratior sau o surioara micutului Milan!.

Shakira a confirmat ca asteapta cel de-al doilea copil cu Gerard Pique

Cantareata Shakira a confirmat faptul ca este din nou insarcinata, informeaza editia spaniola a revistei Cosmopolitan. Artista asteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei cu fotbalistul.

Branza de Nasal, disponibila din nou pe piata sub brandul Napolact

FrieslandCampina Romania a incheiat un acord cu Fabrica de Branzeturi Transilvania pentru reluarea productiei de la fabrica din Taga. Astfel, branza de Nasal va fi dinponibila din nou pe piata sub brandul Napolact.

Nicusor Constantinescu, fotografiat din nou la New York, intr-un supermarket (FOTO)

Presedintele suspendat al CJ Constanta. Nicusor Constantinescu, a fost din nou fotografiat la New York, in timp ce isi facea cumparaturile intr-un centrul comercial din Queens. Un telespectator B1TV l-a.

Oops, a facut-o din nou! Britney Spears s-a despartit de iubit

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Britney Spears s-a despartit de iubitul ei, David Lucado. Ahhh, viata singura!, a postat cantareata pe contul de Twitter.

Business Report: Electorata se muta in energie: liberalizarea pietei de gaze a fost blocata din nou; Pretul de vanzare al cladirii de birouri detinuta de Adamescu a fost redus cu 30%; Cauzele recesiunii. De unde vin miliardele pentru reducerea CAS

Tinta lui Ponta la preluarea guvernului: 1 milion de locuri de munca noi. La jumatatea mandatului, rezultatul este de aproape zece ori mai mic. Informatiile despre costurile tranzactiilor cu cardul vor aparea pe monitoarele bancomatelor. Toate informatiile despre costurile pe care.

Mihai Traistariu isi face din nou implant de par

Mihai Traistariu nu este complet multumit de implantul de par pe care l-a efectuat in Turcia anul trecut. Artistul intentioneaza, se pare, sa revina la clinica din Istanbul pentru a-si acoperi o noua zona de chelie care ii provoaca multe frustrari.

Merkel cere Frantei, din nou, reforme structurale veritabile

Angela Merkel: in Franta, trebuie sa aflam daca se fac reforme structurale veritabile. Acest lucru a fost anuntat si de catre presedintele francez, a declarat Merkel la o zi dupa prezentarea unui nou executiv socialist francez, perceput mai social-liberal decat cel dinainte.

Maria Grapini macelareste din nou gramatica limbii romane pe Facebook (FOTO)

Europarlamentarul Maria Grapini continua seria greselilor gramaticale majore pe Facebook. Fostul ministru al IMM-urilor a publicat pe reteaua de socializare un nou mesaj in care abunda greselile de redactare si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )