Libnet.ro
UNICEF

19:16

Show-urile Planets si Galatkos, la Planetariul din Galati.

România Liberă România Liberă,
Show-urile Planets si Galatkos, la Planetariul din Galati.

Galatenii se pot delecta cu un nou gen de agrement, show-urile astrale, in egala masura spectaculoase si educative. Incepand de la acest sfarsit de saptamana, la Planetariul din cadrul Observatorului Astronomic de la Complexul Muzeal de Stiintele Naturii CMSN) Galati va rula un nou show astral, intitulat Planets. Prin acest show de planetariu, vizitatorii observatorului astronomic sunt invitati la o calatorie in galaxia noastra, calatorie pe parcursul careia le este prezentata formarea . continuă pe România Liberă

Capitan al Autoritatii Navale din Galati, TRIMIS in judecata pentru MITA.

Un capitan la Autoritatea Navala din Galati a fost trimis in judecata pentru ca ar fi pretins bani administratorului unei societati ca sa poate sa-i permita desfasurarea activitatii in port, respectiv sa-i faciliteze incheierea unor contracte in zona portuara galateana, potrivit Mediafax. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Galati au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Giorgel Neculai, capitan de port specialist la Autoritatea Navala Romana - .

Capitan al Autoritatii Navale din Galati, trimis in judecata pentru mita

Un capitan la Autoritatea Navala din Galati a fost trimis in judecata pentru ca ar fi pretins bani administratorului unei societati ca sa poate sa-i permita desfasurarea activitatii in port, respectiv.

Pacient special pentru medicii veterinari din Galati

Cativa medici veterinari din Galati au avut parte de un pacient. special. Este vorba de leul de la gradina zoologica a orasului, caruia i s-au facut radiografii pentru ca schiopata. Medicii au stabilit ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )