Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sibiu: Epava elicopterului prabusit in zona Stejaris a fost ridicata si dusa la Campia Turzii

România Liberă România Liberă,
Sibiu: Epava elicopterului prabusit in zona Stejaris a fost ridicata si dusa la Campia Turzii

Epava elicopterului prabusit, vineri, in localitatea Stejaris, din judetul Sibiu, a fost ridicata, sambata, si transportata la Campia Turzii cu un camion militar, iar fortele de ordine care o pazeau au parasit zona accidentului, transmie corespondentul MEDIAFAX. continuă pe România Liberă

Epava elicopterului prabusit in zona Stejaris a fost ridicata si dusa la Campia Turzii

Epava elicopterului prabusit, vineri, in localitatea Stejaris, din judetul Sibiu, a fost ridicata, sambata, si transportata la Campia Turzii cu un camion militar, iar fortele de ordine care o pazeau au.

Epava elicopterului prabusit in judetul Sibiu, dusa la expertiza

Noi date in ancheta accidentului aviatic din judetul Sibiu. Epava elicopterului a fost dusa sambata la expertiza. Trei procurori sunt la locul tragediei. Potrivit ultimelor date referitoare la ancheta de la.

Epava elicopterului prabusit in judetul Sibiu va fi dusa la expertiza

Noi date in ancheta accidentului aviatic din judetul Sibiu. Epava elicopterului va fi dusa sambata la expertiza. Trei procurori sunt la locul tragediei. Potrivit ultimelor date referitoare la ancheta de la Sibiu, e.

Pilotul elicopterului prabusit ieri a intrat in a doua operatie

Pilotul elicopterului prabusit ieri la Sibiu a intrat in a doua operatie la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Starea lui este stabila, dar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste sansele lui de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )