Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sibiu: Mai multi tineri au participat la un mars pentru unirea Basarabiei cu Romania (VIDEO)

B1 B1,
Sibiu: Mai multi tineri au participat la un mars pentru unirea Basarabiei cu Romania (VIDEO)

Aproximativ 70 de persoane, in majoritate tineri, au luat parte, duminica dupa-amiaza, la un mars organizat de Platforma Civica Actiunea 2012, in centrul orasului Sibiu. Participantii la mars au purat. continuă pe B1

Aproximativ 70 de persoane au participat la un mars pentru unirea Basarabiei cu Romania, la Sibiu.

Aproximativ 70 de persoane au participat, duminica dupa-amiaza, la un mars organizat in centrul Sibiului, de Platforma Civica Actiunea 2012, manifestantii avand pancarte si scandand lozinci prin care au cerut unirea Basarabiei cu Romania, transmite corespondentul MEDIAFAX. Participantii la marsul organizat de Platforma Civica Actiunea 2012 - filiala Sibiu au pornit, duminica dupa-amiaza, de la monumentul ridicat in cinstea Eroilor Revolutiei, din fata Casei de Cultura si au parcursul traseul .

VIDEO-FOTO Mars pentru unirea Basarabiei cu Romania, la Sibiu

Aproximativ 40 de persoane, in mare majoritate tineri, au manifestat duminica la Sibiu pentru unirea Basarabiei cu Romania, marsul fiind organizat de filiala Sibiu a Platformei Civice Actiunea 2012.

Mars si pod de flori la Sibiu, pentru Unirea Basarabiei cu Romania

Filiala Sibiu a Platformei Civice Actiunea 2012 organizeaza duminica la Sibiu un mars pentru unirea Basarabiei cu Romania.

Ministrul de Externe a avut intrevederi cu mai multi omologi din tari europene

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a avut intrevederi, la Paphos, cu Catherine Ashton, inaltul Reprezentant UE pentru politica externa, precum si cu omologi din mai multe tari europene, fiind confirmate si.

RECENSAMANT 2012: Harta oraselor care au pierdut cei mai multi locuitori.

Populatia stabila recenzata a Romaniei a scazut in ultimii 10 ani cu peste 2,6 milioane de persoane, ajungand in prezent la 19. 767 de persoane. Acesta este cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii 35 de ani, conform datelor preliminare ale celui mai recent recensamant realizat de catre reprezentantii Institutului National de Statistica INS), titreaza Mediafax. Cele mai mari orase ale tarii afectate de aceasta scadere, mai exact municipiile resedinta de judet, au fost Galati, Dolj, .

BCR mai are 20 milioane euro pentru Programul Prima Casa 4

Banca Comerciala Romana BCR) mai are circa 20 milioane de euro pentru finantarea locuintelor prin Programului Prima Casa, transmite banca printr-un comunicat de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )