Libnet.ro
UNICEF

12:30

Siemens isi consolideaza afacerea din energie prin preluarea Dresser-Rand

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Siemens isi consolideaza afacerea din energie prin preluarea Dresser-Rand

Grupul german Siemens isi extinde afacerea din domeniul energiei prin preluarea producatorului de echipament industrial Dresser-Rand, care activeaza pe piata americana, pentru 7,6 miliarde de dolari, noteaza Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Siemens cumpara producatorul de echipament industrial Dresser-Rand pentru suma 7,6 miliarde de dolari

Grupul german Siemens isi extinde afacerea din domeniul energiei, preluand producatorul de echipament industrial Dresser-Rand, care activeaza in SUA, pentru 7,6 miliarde de dolari. Siemens va plati 83 de dolari.

Moldova-Gaz, controlata de Gazprom, intarzie aprovizionarea cu gaze din Romania, prin gazoductul Iasi - Ungheni

Intrarea in functiune a gazoductul Iasi-Ungheni se amana cu o luna, pentru octombrie, in conditiile in care autoritatile din Moldova nu au ajuns la un acord cu principalul distribuitor de gaze, Moldova-Gaz, controlat de gigantul rus Gazprom.

Victor Ponta: Strict personal, am o mare dezamagire fata de Stelian Tanase. I-am cerut lui Corneliu Calota sa isi dea demisia din CA al TVR

Premierul Victor Ponta a criticat dur activitatea lui Stelian Tanase in fruntea televiziunii nationale, afirmand ca din bani publici se realizeaza un serviciu public de proasta calitate. Ponta a spus ca televiziunea publica nu poate influenta scena politica desi in fiecare seara sunt acolo adversarii guvernului si a subliniat ca a cerut demisia purtatorului sau de cuvant din consiliul de administratie al TVR, in urma nemultumirilor formulate de Stelian Tanase pe aceasta tema.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )