Libnet.ro
UNICEF

16:00

SIF-URILE: 20 DE ANI DE ACTIVITATE/CE SPUN BROKERII ADRIAN DANCIU, SSIF Broker: SIF-urile, inima Bursei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF-URILE: 20 DE ANI DE ACTIVITATE/CE SPUN BROKERII ADRIAN DANCIU, SSIF Broker: SIF-urile, inima Bursei

Am putea afirma ca, prin constanta in lichiditate si prin free-floatul ridicat, SIF-urile au reprezentat inima Bursei de Valori Bucuresti, in special pentru investitorii de retail, este de parere Adrian Danciu, analist financiar la SSIF BROKER. Domnia sa ne-a declarat: Evenimentele multiple legate strans de acesti emitenti, precum: modificarea pragului maxim de detinere din capi. continuă pe Ziarul Bursa

SIF-URILE: 20 DE ANI DE ACTIVITATE/CE SPUN BROKERII ALIN BRENDEA, Prime Transaction: SIF-urile, rol pozitiv in functionarea pietei de capital

Daca ne raportam la ultima decada a bursei romanesti, cu siguranta titlurile SIF sunt cele emblematice pentru piata romaneasca, opineaza Alin Brendea, Director Operatiuni Prime Transaction. Cu bune si rele, cu o lichiditate record, cu limitari de detineri mai mari sau mici, cu adevarate saga legislative, SIF-urile au monopolizat atentia investitorilor in toti.

SIF-URILE: 20 DE ANI DE ACTIVITATE/CE SPUN BROKERII OVIDIU DUMITRESCU, Tradeville: Este posibil ca unele SIF-uri sa se organizeze sub forma de fonduri inchise

Inca de la listarea lor, SIF-urile au trezit un interes deosebit in randul investitorilor, situandu-se in mod constant, in ultimii ani, printre cele mai lichide societati ale caror actiuni se tranzactioneaza la BVB, ne-a spus Ovidiu Dumitrescu, analist Tradeville. Domnia sa a adaugat: In viitor, este posibil ca unele dintre SIF-uri sa opteze pentru a se organiza sub forma de fon.

ADRIAN DANCIU, SSIF Broker: SIF-urile, inima Bursei

Am putea afirma ca, prin constanta in lichiditate si prin free-floatul ridicat, SIF-urile au reprezentat inima Bursei de Valori Bucuresti, in special pentru investitorii de retail, este de parere Adrian Danciu, analist financiar la SSIF BROKER.

Gabriela Anghelache, CNVM: SIF-urile, unul dintre primele contacte ale romanilor cu piata de capital

SIF-urile reprezinta, practic, unul dintre primele contacte ale romanilor cu piata de capital, considera Prof. univ. dr. Gabriela Anghelache, Presedinte al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare. Domnia sa spune ca SIF-urile au dat milioanelor de actionari posibilitatea fructificarii actiunilor detinute prin intermediul Bursei de Valori Bucuresti.

Dragos Cabat: SIF-urile au reprezentat o mare speranta pentru piata de capital

SIF-urile au reprezentat o mare speranta pentru piata de capital din Romania, considera analistul financiar Dragos Cabat.

SIF-URILE: 20 DE ANI DE ACTIVITATE/CE SPUN BROKERII NICU GRIGORAS, Intercapital Invest: SIF-urile au atras intotdeauna investitorii cu apetit ridicat la risc

De la listare si pana in prezent, cele cinci SIF-uri au fost in topul companiilor tranzactionate la BVB, de multe ori dominand categoric topurile lichiditatii si pana in 2007, anul declansarii crizei economice, in topurile randamentelor oferite investitorilor, considera Nicu Grigoras, broker la Intercapital Invest. Domnia sa a mai adaugat ca, datorita structurii activelor si a modului.

ALIN BRENDEA, Prime Transaction: SIF-urile, rol pozitiv in functionarea pietei de capital

Daca ne raportam la ultima decada a bursei romanesti, cu siguranta titlurile SIF sunt cele emblematice pentru piata romaneasca, opineaza Alin Brendea, Director Operatiuni Prime Transaction.

OVIDIU DUMITRESCU, Tradeville: Este posibil ca unele SIF-uri sa se organizeze sub forma de fonduri inchise

Inca de la listarea lor, SIF-urile au trezit un interes deosebit in randul investitorilor, situandu-se in mod constant, in ultimii ani, printre cele mai lichide societati ale caror actiuni se tranzactioneaza la BVB, ne-a spus Ovidiu Dumitrescu, analist Tradeville.

NICU GRIGORAS, Intercapital Invest: SIF-urile au atras intotdeauna investitorii cu apetit ridicat la risc

De la listare si pana in prezent, cele cinci SIF-uri au fost in topul companiilor tranzactionate la BVB, de multe ori dominand categoric topurile lichiditatii si pana in 2007, anul declansarii crizei economice, in topurile randamentelor oferite investitorilor, considera Nicu Grigoras, broker la Intercapital Invest.

Stere Farmache, Alpha Bank Romania: SIF-urile - primele companii &171;blue chips &187;

Valoarea tranzactiilor bursiere realizate cu cele cinci simboluri SIF reprezinta peste o treime 35%) din suma totala a operatiunilor realizate la BVB, de la infiintarea sa in 1995) si pana astazi, ne-a spus Stere Farmache, Executive First Vice President, Alpha Bank Romaania, care considera ca acestea au fost cu adevarat primele companii blue chips.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )