Libnet.ro
UNICEF

18:00

E sigur: pe 16 noiembrie este Sfarsitul Lumii.

Adevărul Adevărul,
E sigur: pe 16 noiembrie este Sfarsitul Lumii.

Pe data de 16 noiembrie, la ora 21. 00, va veni sfarsitul lumii. Aceasta ar fi concluzia pe care as putea sa o trag daca viata mea ar fi exclusiv petrecuta in spatiul online, acolo unde autopresupusii aderenti ai dreptei detin suprematia. Se intampla in spatiul virtual la fiecare 2 ani, atunci cand in Romania au loc alegeri parlamentare sau prezidentiale. continuă pe Adevărul

Udrea. Electoratul meu este cel mai anti-PSD electorat. Votul de pe 16 noiembrie trebuie sa fie anti-Ponta

Elena Udrea a declarat, vineri seara, ca este convinsa ca electoratul ei va vota asa cum ii cer principiile statului de drept. Votul de duminica, 16 noiembrie, trebuie sa fie anti-Ponta.

Corlatean: Pe 16 noiembrie voi vota in strainatate, cel mai probabil la Londra

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, miercuri, ca pe 16 noiembrie va vota intr-o sectie din strainatate, cel mai probabil la Londra. Cel mai probabil pe 16 noiembrie voi vota in strainatate,.

Elena Udrea: Votul de pe 16 noiembrie trebuie sa fie anti-Ponta

Elena Udrea a declarat, vineri seara, ca indeamna electoratul care a votat-o sa iasa din nou la vot, pe 16 noiembrie, si sa dea un vot anti-Ponta. in turul 1 am avut cea mai grea campanie pentru ca.

Politic Show: Romania lui Ponta, Romania lui Iohannis. Ce judete pot aduce surprize in 16 noiembrie; De ce l-au tradat baronii PNL pe Klaus Iohannis; Cum a fost posibil ca Victor Ponta sa castige alegerile in Republica Moldova

Kelemen Hunor, despre negocierile Maior-Ponta: Serviciile nu s-au bagat si nu se baga in campanie. Dupa ce premierul Ponta a spus. Votul electronic: solutia de care fug politicienii romani. Clasa politica din Romania nu este interesata de implemntara unui sistem electronic de vot.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )