Libnet.ro
UNICEF

22:00

Elena Udrea: Votul de pe 16 noiembrie trebuie sa fie anti-Ponta

B1 B1,
Elena Udrea: Votul de pe 16 noiembrie trebuie sa fie anti-Ponta

Elena Udrea a declarat, vineri seara, ca indeamna electoratul care a votat-o sa iasa din nou la vot, pe 16 noiembrie, si sa dea un vot anti-Ponta. in turul 1 am avut cea mai grea campanie pentru ca. continuă pe B1

Udrea. Electoratul meu este cel mai anti-PSD electorat. Votul de pe 16 noiembrie trebuie sa fie anti-Ponta

Elena Udrea a declarat, vineri seara, ca este convinsa ca electoratul ei va vota asa cum ii cer principiile statului de drept. Votul de duminica, 16 noiembrie, trebuie sa fie anti-Ponta.

Udrea: Votul in turul II trebuie sa fie anti-Ponta

Liderul PMP Elena Udrea a recomandat, vineri, electoratului ei sa voteze cum ii cer valorile si principiile statului de drept, mentionand ca votul trebuie sa fie anti-Ponta, dar si ca ea nu este adepta principiului raul mai mic.

VIDEO Elena Udrea le-a cerut alegatorilor sai sa vina la vot si sa voteze anti-Ponta

Elena Udrea le-a cerut vineri celor care au votat cu ea in primul tur al alegerilor prezidentiale sa se prezinte la vot in 16 noiembrie si voteze anti-PSD si anti-Ponta. Electoratul Elenei Udrea e cel mai anti-PSD si anti-Ponta electorat. Ii rog sa vina la vot. E o responsabilitate pe care o avem cu totii, de a veni la vot si a decide soarta Romaniei, a spus aceasta, intr-o conferinta de presa.

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea, recompensata pentru Transalpina Ski Resort. 30.44 % din alegatorii din Voineasa i-au dat votul

Elena Udrea a obtinut in Voineasa cel mai mare scor electoral. 44 % din localnici au tinut sa-i multumeasca fostului ministru al Dezvoltarii Regionale pentru fondurile repartizate pentru amenajarea domeniului schiabil de la Vidra.

Cici de la Sistem a lasat-o pe Elena Udrea pentru Gabriel Oprea

Senatorul Ciprian Rogojan a trecut de partea UNPR-ului. Mutarea vine dupa ce Elena Udrea a reusit in Maramures sa scoata doar un 6% in primul tur la alegerile prezidentiale.

Cici de la Sistem a lasat-o pe Elena Udrea pentru Gabriel Oprea. A venit langa prietenul Chereches

Senatorul Ciprian Rogojan a trecut de partea UNPR-ului. Mutarea vine dupa ce Elena Udrea a reusit in primul tur la alegerile prezidentiale sa scoata un 6%.

Elena Udrea: Mi se pare o aroganta sa te joci cu voturile oamenilor. indemn electoratul meu sa voteze anti-Ponta (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, vineri seara, ca indeamna electoratul care a votat-o sa iasa din nou la vot, pe 16 noiembrie, si sa dea un vot anti-Ponta. in turul 1 am avut cea mai grea campanie pentru ca.

Prima sedinta CSM, dupa scandalul pozelor cu Elena Udrea si Alina Bica

CSM se reuneste la aceasta ora in sedinta, pentru prima oara dupa izbucnirea scandalului in care sunt implicate sefa DIICOT, Alina Bica si Elena Udrea. Membrii CSM trebuie sa decida daca Alina.

Victor Ponta le curteaza pe Monica Macovei si Elena Udrea: Le respect, au avut curaj sa intre intr-o lume in general a barbatilor

Victor Ponta a declarat miercuri ca le respecta pe Monica Macovei si pe Elena Udrea pentru ca au candidat si au obtinut un numar important de voturi, relateaza Agerpres.

Inspectia Judiciara verifica conduita procurorului-sef Alina Bica dupa ce aceasta a fost fotografiata la Paris cu Elena Udrea

Inspectia Judiciara din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) verifica conduita Alinei Bica, procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) ca urmare a fotografiilor aparute in presa in care aceasta este alaturi de Elena Udrea la Paris.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )