Libnet.ro
UNICEF

23:00

Udrea: Votul in turul II trebuie sa fie anti-Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Udrea: Votul in turul II trebuie sa fie anti-Ponta

Liderul PMP Elena Udrea a recomandat, vineri, electoratului ei sa voteze cum ii cer valorile si principiile statului de drept, mentionand ca votul trebuie sa fie anti-Ponta, dar si ca ea nu este adepta principiului raul mai mic. continuă pe Ziarul Bursa

Udrea. Electoratul meu este cel mai anti-PSD electorat. Votul de pe 16 noiembrie trebuie sa fie anti-Ponta

Elena Udrea a declarat, vineri seara, ca este convinsa ca electoratul ei va vota asa cum ii cer principiile statului de drept. Votul de duminica, 16 noiembrie, trebuie sa fie anti-Ponta.

Elena Udrea: Votul de pe 16 noiembrie trebuie sa fie anti-Ponta

Elena Udrea a declarat, vineri seara, ca indeamna electoratul care a votat-o sa iasa din nou la vot, pe 16 noiembrie, si sa dea un vot anti-Ponta. in turul 1 am avut cea mai grea campanie pentru ca.

Udrea cere vot anti-Ponta.Este o declaratie venita din partea unei persoane profund resentimentare

Dana Grecu a anuntat in emisiunea La Ordinea Zilei ca Elena Udrea a cerut vot anti-Ponta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Udrea a afirmat, intr-o conferinta de presa, dupa o intalnire a.

Elena Udrea: Mi se pare o aroganta sa te joci cu voturile oamenilor. indemn electoratul meu sa voteze anti-Ponta (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, vineri seara, ca indeamna electoratul care a votat-o sa iasa din nou la vot, pe 16 noiembrie, si sa dea un vot anti-Ponta. in turul 1 am avut cea mai grea campanie pentru ca.

VIDEO Elena Udrea le-a cerut alegatorilor sai sa vina la vot si sa voteze anti-Ponta

Elena Udrea le-a cerut vineri celor care au votat cu ea in primul tur al alegerilor prezidentiale sa se prezinte la vot in 16 noiembrie si voteze anti-PSD si anti-Ponta. Electoratul Elenei Udrea e cel mai anti-PSD si anti-Ponta electorat. Ii rog sa vina la vot. E o responsabilitate pe care o avem cu totii, de a veni la vot si a decide soarta Romaniei, a spus aceasta, intr-o conferinta de presa.

TVR nu a difuzat in jurnalul de vineri seara nicio stire referitoare la indemnul Elenei Udrea ca publicul sau sa voteze anti-Ponta

Televiziunea Romana nu a difuzat in jurnalul de vineri seara, de la ora 20. 00, nicio stire referitoare la indemnul Elenei Udrea ca alegatorii sai sa voteze anti-Ponta. Sefa PMP le-a cerut vineri celor care au votat cu ea in primul tur al alegerilor prezidentiale sa se prezinte la vot in 16 noiembrie si voteze anti-PSD si anti-Ponta.

Jurnal peste bord*: Regimul lui Victor Ponta devine periculos, de la popcorn trece la saorma cu de toate

Victor Ponta calareste un mamut electoral, un animal supradimensionat in care se amesteca nuante contradictorii legate de ura impotriva lui Traian Basescu. Senzatia de putere da curaj electoratului sau, dar incepe sa-i inspaimante pe ceilalti, fie anti-Ponta, fie pur si simplu indiferenti. in timpul asta, echipa lui Klaus Iohannis inca mai sta pe ganduri daca sa isi trimita candidatul calare sau pe jos la intalnirea cu Victor Ponta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )