Libnet.ro
UNICEF

01:05

Silvio Berlusconi risca cinci ani de inchisoare. Ce acuzatii i se aduc

România Liberă România Liberă,
Silvio Berlusconi risca cinci ani de inchisoare. Ce acuzatii i se aduc

Parchetul din Napoli a cerut, miercuri, o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru fostul premier italian Silvio Berlusconi, suspectat de coruperea unui senator, Sergio De Gregorio, pentru a provoca caderea Guvernului Romano Prodi, obligat sa-si dea demisia in mai 2008. continuă pe România Liberă

Parchetul a cerut cinci ani inchisoare pentru Silvio Berlusconi, pentru coruperea unui senator

Parchetul din Napoli a cerut miercuri o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru fostul premier italian Silvio Berlusconi, suspectat de coruperea unui senator, Sergio De Gregorio, pentru a provoca caderea Guvernului Romano Prodi, obligat sa-si dea demisia in mai 2008.

Parchetul din Napoli a cerut cinci ani de inchisoare pentru Silvio Berlusconi in cazul coruperii unui senator

Fostul premier italian Silvio Berlusconi ar putea face inchisoare, Parchetul din Napoli cerand mieruri o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru acesta, sentinta urmand a fi data pe 8 iulie, scrie.

Un parchet italian cere CINCI ANI de inchisoare pentru Silvio Berlusconi

Parchetul din Napoli a cerut miercuri o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru fostul premier italian Silvio Berlusconi, suspectat de coruperea unui senator, Sergio De Gregorio, pentru a provoca caderea.

Silvio Berlusconi ii va plati fostei sotii o indemnizatie lunara de 1,4 milioane de euro

Justitia italiana a stabilit, in cadrul procesului de partaj, ca Veronica Lario, fosta sotie a lui Silvio Berlusconi, trebuie sa primeasca suma de 1,4 milioane de euro pe luna din partea politicianului italian, respingand o solicitare privind suma de trei milioane de euro, scrie Corriere della Sera.

Silvio Berlusconi ii va plati fostei sotii o indemnizatie lunara de 1,4 milioane de euro

Justitia italiana a stabilit, in cadrul procesului de partaj, ca Veronica Lario, fosta sotie a lui Silvio Berlusconi, trebuie sa primeasca suma de 1,4 milioane de euro pe luna din partea politicianului italian, respingand o solicitare privind suma de.

Silvio Berlusconi ii va plati fostei sotii 1,4 milioane de euro pe luna, in urma procesului de partaj

Fostul premier italian, Silvio Berlusconi, ii va plati fostei sale sotii 1,4 milioane de euro lunar, potrivit unei hotarari a justitiei italiene care a respins o solicitare privind suma de 3 milioane de euro. in.

Bucuresti: Taximetristul care a agresat sexual si a talharit o tanara a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

In luna februarie a acestui an, o tanara din Capitala povestea ca a fost agresata sexual si talharita de un taximetrist. Aceastsa lusase un taxi din Centrul Vechi in jurul orei 4 dimineata, dar in loc sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )