Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un parchet italian cere CINCI ANI de inchisoare pentru Silvio Berlusconi

Antena3 Antena3,
Un parchet italian cere CINCI ANI de inchisoare pentru Silvio Berlusconi

Parchetul din Napoli a cerut miercuri o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru fostul premier italian Silvio Berlusconi, suspectat de coruperea unui senator, Sergio De Gregorio, pentru a provoca caderea. continuă pe Antena3

Parchetul a cerut cinci ani inchisoare pentru Silvio Berlusconi, pentru coruperea unui senator

Parchetul din Napoli a cerut miercuri o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru fostul premier italian Silvio Berlusconi, suspectat de coruperea unui senator, Sergio De Gregorio, pentru a provoca caderea Guvernului Romano Prodi, obligat sa-si dea demisia in mai 2008.

Parchetul din Napoli a cerut cinci ani de inchisoare pentru Silvio Berlusconi in cazul coruperii unui senator

Fostul premier italian Silvio Berlusconi ar putea face inchisoare, Parchetul din Napoli cerand mieruri o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru acesta, sentinta urmand a fi data pe 8 iulie, scrie.

Silvio Berlusconi risca cinci ani de inchisoare. Ce acuzatii i se aduc

Parchetul din Napoli a cerut, miercuri, o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru fostul premier italian Silvio Berlusconi, suspectat de coruperea unui senator, Sergio De Gregorio, pentru a provoca caderea Guvernului Romano Prodi, obligat sa-si dea demisia in mai 2008.

Cioaca de Neamt si-a primit sentinta definitiva. Narcis Tutuianu a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru ca si-a ucis fosta sotie

Narcis Costel Tutuianu, fostul sot al Ramonei Pruteanu, tanara disparuta in ianuarie 2012, a fost condamnat astazi de magistratii Curtii de Apel Bacau la 20 de ani de inchisoare. Pedeapsa este cu doi ani mai mica decat cea pronuntata de prima instanta, in octombrie 2014.

Fostul primar al comunei Farcasesti, condamnat la sapte ani de inchisoare, cere sa fie eliberat conditionat

Fostul primar al comunei Farcasesti, Constantin Parvulescu, care isi ispaseste in Penitenciarul Targu Jiu o pedeapsa de sapte de ani de inchisoare pentru luare de mita, a cerut sa fie eliberat conditionat.

Bucuresti: Taximetristul care a agresat sexual si a talharit o tanara a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

In luna februarie a acestui an, o tanara din Capitala povestea ca a fost agresata sexual si talharita de un taximetrist. Aceastsa lusase un taxi din Centrul Vechi in jurul orei 4 dimineata, dar in loc sa.

O judecatoare de la Inalta Curte, condamnata definitiv la patru ani de inchisoare

Judecatoarea Georgeta Barbalata a fost condamnata definitiv la patru ani de inchisoare, pentru favorizarea infractorului. Un procuror si un fost sef al SIPI au fost de asemenea condamnati la inchisoare cu suspendare, informeaza Digi24. ro.

Deva: Politistii vor avea cinci biciclete electrice pentru a patrula in zonele in care nu incap masinile

Politistii din Deva vor primi noi vehicule pentru patrula. Este vorba cateva biciclete electrice pe care le vor folosi pentru a patrula in zonele in care nu incap masinile. Biciclete sunt cumparate de la o fabric.

Batran de 71 de ani, retinut pentru inselatorie. Cum proceda barbatul

Un batran de 71 de ani, din orasul bacauan Buhusi, a fost retinut de politisti pentru inselaciune, dupa ce s-a dat drept director de banca sau al Casei de Pensii pentru a insela mai multi oameni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2837 seconds )