Libnet.ro
UNICEF

01:06

Simona Halep a abandonat in finala la Toronto. Romanca are probleme serioase la piciorul stang

Antena3 Antena3,
Simona Halep a abandonat in finala la Toronto. Romanca are probleme serioase la piciorul stang

Simona Halep abadoneaza in finala la Toronto. Simona Halep-Belinda Bencic. Halep isi mai pierde o data serviciul. Simona incepe prost setul decisiv si isi pierde serviciul. continuă pe Antena3

LIVETEXT Simona Halep joaca finala, la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic. S-a terminat primul set

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si va incerca de la ora 20. 00 sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

Simona Halep a pierdut finala, de la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic. Romanca a abandonat din cauza unor probleme medicale

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si va incerca sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

LIVETEXT Simona Halep joaca finala Rogers Cup, la Toronto, de la ora 20.00, contra elvetiencei Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si va incerca de la ora 20. 00 sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

LIVETEXT Simona Halep a pierdut finala Rogers Cup, la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic. Ea a abandonat in setul al treilea, din cauza unor probleme medicale

Simona Halep n-a avut norocul sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei, pierzand la Toronto, unde a avut mari probleme fizice.

LIVETEXT Simona Halep joaca acum finala Rogers Cup, la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si incearca sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto, unde va juca impotriva sportivei Belinda Bencic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat in finala Rogers Cup, dupa ce a invins-o, sambata, in penultimul act al turneului Premier 5 de la Toronto, cu scorul de 6-4, 6-4, pe italianca Sara Errani, locul 17.

Simona Halep. Surpriza uriasa la Toronto. Cu cine va juca Halep in finala

Simona Halep a invins-o in semifinala pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA, scor 6-4, 6-4, si s-a calificat in finala turneului de la Toronto, scrie gsp. ro. in ultimul act romanca va da peste elvetianca.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Azi, cu Agnieszka Radwanska (dupa ora 20:00)

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, vineri, dupa ora 20:00,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Vineri, cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, la o ora pe care o vom anunta vineri dimineata,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

Simona Halep in finala de la Toronto

Simona Halep si Sara Errani s-au intalnit, sambata seara, intr-un meci din semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto, partida castigata de jucatoarea noasta in doua seturi.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2223 seconds )