Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep la Brisbane. Ce crede ea despre meciul de debut si cum vede o eventuala intalnire cu Maria Sarapova

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Brisbane. Ce crede ea despre meciul de debut si cum vede o eventuala intalnire cu Maria Sarapova

Simona Halep va debuta marti sau miercuri in primul turneu WTA al anului, urmand sa o intalneasca la Brisbane pe Viktoria Azarenka. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Brisbane. Jucatoarea noastra n-a avut deloc noroc la tragerea la sorti. Adversari dificili pentru ea

Simona Halep, principala favorita a turneului WTA de la Brisbane nu poate spune ca a avut noroc la tragerea la sorti efectuata azi.

Cu cine va juca Simona Halep la Brisbane

Romanca Simona Halep, principala favorita si numarul 2 WTA, va intalni o jucatoare din calificari sau pe sportiva belarusa Victoria Azarenka, in turul doi al turneului Premier de la Brisbane Australia).

Tennis.com: La 24 de ani, Simona Halep are cei mai buni ani ai carierei in fata

Simona Halep va debuta in noul an la Brisbane, cel mai probabil impotriva Victoriei Azarenka in turul doi). Jurnalistii de la Tennis. com au vorbit atat despre evolutiile Simonei din 2015, cat si despre ceea ce s-ar putea intampla in acest an. La 24 de ani, are inca cei mai buni ai carierei in fata, au precizat gazetarii de la Tennis. com.

Simona Halep incepe cu o adversara dura la Brisbane. Reactia jucatoarei (video)

Jucatoarea Simona Halep incepe noul an 2016 in postura de principala favorita la turneul WTA de la Brisbane, acolo unde are primul tur liber.

Simona Halep isi cunoaste prima posibila adversara de la Brisbane

Jucatoarea Simona Halep incepe noul an 2016 in postura de principala favorita la turneul WTA de la Brisbane, acolo unde are primul tur liber.

Motivatie suplimentara pentru Simona Halep. Fiecare as servit la turneul de la Brisbane va fi rasplatit cu o suma de bani

Simona Halep va debuta in noul an la turneul de la Brisbane, programat sa inceapa pe 3 ianuarie, unde jucatoarea noastra este favorita numarul 1.

Simona Halep a intrat deja in 2016. Cum s-a imbracat jucatoarea noastra la trecerea dintre ani si cu cine a petrecut

Simona Halep se afla in Australia, la Brisbane, unde anul 2016 a venit mai repede, unul in care jucatoarea noastra spera sa obtina cat mai multe succese.

Interviu Simona Halep: dezvaluie ce ii face Maria Sarapova la fiecare meci si care e atitudinea rusoaicei fata de ea

Simona Halep a plecat deja in Australia, unde pregateste terenul la Brisbane si la Sydney pentru primul Grand Slam al anului, Australian Open, care incepe pe 18 ianuarie.

Simona Halep, fotografiata intr-o ipostaza surprinzatoare alaturi de antrenorul sau. Imaginile au ajuns pe internet

Simona Halep, surprinsa intr-o ipostaza surprinzatoare alaturi de antrenorul sau. Imaginile au ajuns pe internetSimona Halep a fost suroinsa intr-o ipostaza amuzanta pe terenul de tenis, la unul dintre.

Simona Halep s-a temut pentru o revenire in China la inceputul anului

Simona Halep a schimbat programul pentru inceputul anului 2016, desi ar fi putut merge la Shenzen pentru apararea titlului cucerit in acest an.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )