Libnet.ro
UNICEF

08:15

Simona Halep castiga primul meci din 2021. Reactia jucatoarei: M-am simtit ca la primul meci din cariera

Online Sport Online Sport,
Simona Halep castiga primul meci din 2021. Reactia jucatoarei: M-am simtit ca la primul meci din cariera

Dupa doua saptamani de carantina la Adelaide jucatoarea Simona Halep a sustinut, vineri, un meci demonstrativ in compania liderei mondiale Ashleigh Barty. continuă pe Online Sport

VIDEO FOTO Simona Halep, invingatoare la primul meci din 2021

Adelaide a gazduit, vineri, un duel intre primele doua jucatoare ale lumii din circuitul WTA. Cu toate ca a avut un caracter demonstrativ, meciul ne-a ajutat sa ne facem o idee asupra nivelului la care se afla Simona Halep si Ashleigh Barty cu putin timp inainte de startul Australian Open. Confruntarea a fost castigata de sportiva noastra: a facut ajustarile tactice necesare dupa un prim set in care a fost dominata de adversara 3-6, 6-1, 10-8).

Adversara de calibru - Cu cine va disputa Simona Halep primul meci din 2021

Aflata in carantina la Adelaide, Simona Halep se antreneaza in functie de programul strict impus de organizatorii de la Australian Open. Ultima campioana de la Wimbledon stie impotriva cui va juca primul meci din 2021, iar adversara va fi una de calibru.

CSA Steaua castiga la pas primul meci din 2021

Echipa CSA Steaua s-a impus de o maniera categorica in amicalul disputat in Ghencea cu Universitatea Cluj, echipa de Liga 2.

DigiSport: Oare s-o spun?. Simona Halep a impartit arena in doua! Momentul pentru care a fost ovationata si huiduita simultan

Simona Halep a disputat primul meci din 2021, la Adelaide, in cadrul unui turneu demonstrativ, pe care a si reusit sa-l castige, in fata liderului mondial Ashleigh Barty, scor 3-6, 6-1, 10-8.

Simona Halep incepe anul cu un meci de foc. Romanca o infrunta pe Ashleigh Barty, vineri, in partida care pune fata in fata primele clasate in tenisul mondial feminin

Simona Halep, locul 2 in tenisul feminin mondial, va incepe anul in forta si va juca in primul meci din 2021 chiar impotriva liderului WTA, Ashleigh Barty. Partida va avea loc vineri, dupa ora 10. 30 ora.

Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria de azi. Nici nu a avut timp sa se bucure

Iubita jucatoare de tenis Simona Halep a castigat astazi primul meci din acest an. Romanca a jucat impotriva australiancei Ashleigh Barty. Desi a inceput mai greu, ulterior Simona a evoluat mai bine si a obtinut victoria. Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria de azi Simona Halep a castigat meciul cu australianca Ashleigh Barty.

Asa am trait Simona Halep Ashleigh Barty in demonstrativul de la Adelaide

Dupa doua saptamani de carantina in Australia pentru Simona Halep a venit si ora primului meci din 2021, fie el si unul demonstrativ impotriva liderei mondiale Ashleigh Barty.

Asteptarea a luat sfarsit: Halep revine azi pe teren! De la ce ora joaca si cine transmite meciul

Simona Halep joaca, vineri, nu inainte de ora 12. 00, in cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide, primul meci din 2021, impotriva liderului clasamentului mondial, Ashleigh Barty.

Simona Halep, interviu inainte de iesirea din carantina: Caut perfectiunea, chiar daca stiu ca nu exista

Pe 8 februarie va debuta Australian Open, primul turneu major din 2021. Simona Halep se afla pe finalul carantinei de la Adelaide, iar intr-un interviu pentru WTA Insider a povestit despre sacrificii, munca, perfectiune si satisfactiile carierei de jucatoare de tenis.

Traseul Simonei Halep la Gippsland Trophy (Melbourne) - Peste cine ar putea da in sferturi

Simona Halep va debuta in 2021 intr-o competitie oficiala la Melbourne, acolo unde va lua parte la Gippsland Trophy, un turneu de categorie 500. Sportiva noastra a aflat cu cine va juca la intrecerea la care este cap de serie numarul unu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )