Libnet.ro
UNICEF

11:30

Simona Halep, castigatoarea unui premiu de prestigiu din tenis, acordat la Fed Cup

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, castigatoarea unui premiu de prestigiu din tenis, acordat la Fed Cup

Simona Halep, cel mai bine clasata jucatoare romanca in ierarhia mondiala a tenisului feminin, a castigat Fed Cup Heart Award 2014. continuă pe Adevărul

Simona Halep a primit premiul Fed Cup Heart Award

Jucatoarea de tenis Simona Halep a primit Fed Cup Heart Award, premiu pentru dedicare si spirit de echipa.

Jucatoarea Simona Halep a primit Fed Cup Heart Award, premiu pentru dedicare si spirit de echipa

Romanca Simona Halep a primit, vineri, premiul Fed Cup Heart Award pentru zona Euro-africana a Grupei I. Premiul, in valoare de 1. 000 de dolari, i-a fost inmanat romancei de catre presedintele ITF, Francesco.

Simona Halep a castigat Fed Cup Heart Award 2014

Tenismena Simona Halep a castigat premiul Fed Cup Heart Award 2014 pentru zona Europa/Africa a Cupei Federatiei, a anuntat Federatia Internationala de Tenis ITF). Cea mai buna jucatoare romana de tenis a.

Simona Halep a lasat Lacoste pentru Adidas

Simona Halep a semnat un contract cu Adidas, producatorul german de echipament sportiv urmand sa o imbrace pe jucatoarea aflata pe locul 5 in clasamentul WTA.

Simona Halep: Am plans cand mi s-a cantat imnul la juniori

Simona Halep a discutat, joi - intr-o conferinta de presa, despre partida cu Serbia din Fed Cup din acest weekend). Printre altele, locul 5 din ierarhia WTA a vorbit si despre ceea ce inseamna sa joci pentru culorile tarii. Intonarea imnului imi va da incredere, iar cand eram la juniori si mi s-a cantat am plans, pentru ca eu sunt o fire mai sensibila.

Simona Halep si-a schimbat sponsorul: Romanca a semnat un contract cu Adidas

Tenismena romanca Simona Halep a renuntat la contractul de reprezentare cu Lacoste si a semnat un altul cu producatorul german Adidas, anunta ProSport. Astfel, romanca va debuta in noul echipament Adidas cu.

TENIS Romania pregateste confruntarea cu Serbia, din Fed Cup. Simona Halep: Nu cred ca vom putea castiga cu 3-0

Romania se va duela cu Serbia in Fed Cup, meciurile fiind programate pe 19 si 20 aprilie, la Arenele BNR din Bucuresti. in prima zi se vor disputa primele doua meciuri de simplu, iar in ziua urmatoare vor fi celelalte doua partide de simplu si confruntarea de la dublu.

Halep optimista: Ma voi bucura de tenis si cred ca va fi bine

Simona Halep, lidera echipei Romaniei in meciul de Fed Cup cu Serbia, este optimista inaintea disputei de baraj de la finalul acestei saptamani si spera intr-un rezultat pozitiv.

Romania - Serbia, tragerea la sorti a meciurilor din FedCup! Vezi cand se joaca Simona Halep - Ana Ivanovici

Vienri a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din FedCup dintre Romania si Serbia, jocuri de baraj pentru accederea in Grupa Mondiala II. Partidele se disputa sambata si duminica, incepand cu ora 12.

DE GROAZA! A mancat cadavrul unui bebelus, furat din cimitir

Un barbat pakistanez a fost arestat ieri, fiind suspectat de canibalism. Anchetatorii au gasit in casa lui capul unui nou nascut, la trei ani dupa ce fusese acuzat de fapte similare. Politistii au efectuat o razie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )