Libnet.ro
UNICEF

01:06

Simona Halep a coborat pe locul 4 in clasamentul WTA

Antena3 Antena3,
Simona Halep a coborat pe locul 4 in clasamentul WTA

Simona Halep a coborat pe locul 4 in clasamentul WTA. continuă pe Antena3

OFICIAL Clasamentul WTA: Simona Halep a cazut pe locul 4 - Sorana Carstea, salt de 46 de locuri

Simona Halep a cazut pe locul patru in clasamentul WTA, sportiva nascuta la Constanta fiind depasita de Agnieszka Radwanska, din Polonia. Dupa ce a disputat semifinala de la Rio de Janeiro, Sorana Carstea a inregistrat un salt de 46 de locuri, ajungand pana pe 153.

WTA Doha: Simona Halep o va intalni pe Elena Vesnina (118 WTA)

Simona Halep va debuta in turneul Premier 5 de la Doha impotriva jucatoarei Elena Vesnina, din Rusia, locul 118 in ierarhia WTA. Halep este cap de serie numarul doi. Cele doua s-au mai intalnit o singura data, in 2011, atunci cand a castigat Simona.

Simona Halep s-a inscris si in proba de dublu a turneului WTA de la Doha

Simona Halep si Raluca Olaru vor juca impreuna pe tabloul de dublu al turneul de tenis de categorie Premier 5 de la Doha, din Qatar, anunta site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax.

Veste trista! Simona Halep a pierdut locul 3 WTA

Romanca Simona Halep a coborat de pe locul trei pe pozitia a patra in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa un an petrecut neintrerupt pe podiumul .

S-a intors in tenis: salt de 46 de locuri pentru Sorana Cirstea! Simona Halep e oficial pe locul 4 WTA

Clasamentul WTA actualizat luni a confirmat pozitionarea Simonei Halep pe locul 4 WTA in urma Serenei Williams, a lui Angeligue Kerber si a Agnieszkai Radwanska.

Simona Halep, pe a patra pozitie in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep a coborat pe pozitia a patra in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA).

Simona Halep s-a intors la cifrele din urma cu trei ani, cand era pe locul 50 WTA

Simona Halep nu a mai avut un start de sezon atat de slab, cu trei esecuri in cinci meciuri WTA din 2013, de pe vremea cand era pe locul 50 WTA.

Oficial: Simona Halep nu mai este in topul 3 mondial. Salt spectaculos pentru Sorana Cirstea

Jucatoarea Simona Halep a iesit din topul 3 in clasamentul WTA dupa eliminarea prematura suferita saptamana trecuta la Dubai.

Traseu dificil la Doha pentru Simona Halep

Simona Halep a aflat astazi ca va juca in turul al doilea de la Doha cu invingatoarea dintre Caroline Garcia, locul 38 WTA, si o jucatoare venita din calificari, scrie GSP. Daca va trece mai departe, Simona ar.

Simona Halep s-a inscris si in proba de dublu a turneului WTA de la Doha

Simona Halep si Raluca Olaru vor juca impreuna pe tabloul de dublu al turneul de tenis de categorie Premier 5 de la Doha, din Qatar, anunta site-ul oficial al competitiei. Pe tabloul de dublu mai e prezenta si Monica Niculescu, care face pereche cu rusoaica Margarita Gasparyan.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )