Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep, criticata si de Alin Petrache. Ce i-a transmis presedintele COSR

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, criticata si de Alin Petrache. Ce i-a transmis presedintele COSR

Simona Halep a atras asupra sa noi critici, dupa ce a ales sa nu participe la meciul de Fed Cup dintre Romania si Canada. Dupa Ilie Nastase, numarul 3 mondial a fost criticata si de Alin Petrache, presedintele COSR. continuă pe România Liberă

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea

Dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells, iar la Miami a ajuns pana in semifinale, Simona Halep a hotarat sa ia o pauza si sa nu participe la meciul Romaniei de Fed Cup cu Canada. Decizia numarului trei mondial a fost criticata de Ilie Nastase. De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea, a precizat Nasty.

Simona Halep: Am plecat de pe teren multumita. Nu am jucat cu gandul la scor

Simona Halep a transmis, joi, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca nu a jucat meciul cu Serena Williams cu gandul la scor si ca a plecat multumita de pe teren ca a luptat pentru fiecare punct. in ultimele.

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open. El se ocupa de fizicul Simonei, iar Halep e incantata de achizitia facuta

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open a fost ultimul meci jucat de Simona la turneele de pe Ocean, competitiile urmand a se muta acum in Europa.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: intrebati-o pe Halep de ce nu vrea sa joace pentru Romania. De ce se duce la Stuttgart si nu joaca la Fed Cup

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep pentru decizia luata de a participa la turneul de la Stuttgart in detrimentul meciurilor de calificare de la Fed Cup, nformeaza Ziarulring. ro. N-as vrea sa comentez mai multe,.

Simona Halep - Serena Williams la Miami. Ce crede antrenorul Serenei despre Simona

Simona Halep a pierdut in fata Serenei Williams, in semifinalele Miami Open, insa modul admirabil in care a luptat in acest meci a starnit apercieri din toata lumea.

Simona Halep, vazuta ca marea rivala a Serenei Williams in presa internationala

Simona Halep este prezentata de presa internationala ca posibila mare rivala a Serenei Williams, liderul WTA, notand ca meciul celor doua din semifinalele Miami Open, cand Simona Halep a fost invinsa de Williams, a fost epic si un test dur pentru.

Simona Halep - Serena Williams. inca un dialog incins intre Simona si antrenorul ei, care a ramas fara replica

Simona Halep si Victor Ionita au oferit cateva momente savuroase pentru public de-a lungul celor doua turnee, Indian Wells si Miami.

Patrick Mouratoglou, despre Simona Halep: Progreseaza rapid. Se va mai intalni cu Serena in viitor

Serena Williams a invins-o pe Simona Halep in semifinalele de la Miami, insa partida nu a fost deloc usoara pentru liderul mondial. Acest lucru a fost observat si de Patrick Mouratoglou, antrenorul sportivei din SUA. Simona Halep progreseaza rapid. Vor mai juca una impotriva alteia in viitor. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep - Serena Williams. CTP ii trage de urechi pe cei de la Dolcesport care au facut-o schizofrenica pe Simona

Simona Halep - Serena Williams la Miami s-a incheiat cu victoria americancei, care a trecut de jucatoarea noastra in trei seturi.

Simona Halep la Miami. Declaratie magulitoare a Serenei Williams la adresa Simonei Halep, pe care a invins-o greu

Simona Halep a pierdut greu in semifinalele turneului de la Miami, unde a fost invinsa in trei seturi de Serena Williams, numarul 1 mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2065 seconds )