Libnet.ro
UNICEF

21:31

Simona Halep: Am plecat de pe teren multumita. Nu am jucat cu gandul la scor

B1 B1,
Simona Halep: Am plecat de pe teren multumita. Nu am jucat cu gandul la scor

Simona Halep a transmis, joi, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca nu a jucat meciul cu Serena Williams cu gandul la scor si ca a plecat multumita de pe teren ca a luptat pentru fiecare punct. in ultimele. continuă pe B1

Simona Halep dupa meciul cu Serena Williams: Am plecat de pe teren multumita

Chiar daca a pierdut semifinala cu Serena Williams disputata la Miami Open, Simona Halep a iesit cu fruntea sus din competitie si cu sentimentul de a fi obtinut o performanta notabila dupa un meci in care a luptat pana la ultima minge.

Simona Halep: Meciul cu Serena Williams a fost un meci jucat in cautarea acelui moment in care sa joc cel mai bun tenis al meu/ Multumesc celor care au facut nopti albe sa ma urmareasca

Simona Halep scrie, pe pagina sa Facebook, ca in ultimele patru saptamani si-a demonstrat ca poate ajunge din ce in ce mai departe daca nu abandoneaza jocul, amintind astfel de declaratia sa referitoare la meciul impotriva Ekaterinei Makarova din sferturile Australian Open, potrivit careia acela a fost momentul in care a decis sa nu mai renunte la lupta. Halep vorbeste si despre meciul din semifinalele turneului de la Miami impotriva Serenei Williams, afirmand ca nu a jucat cu gandul la scor. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Cum au facut-o comentatorii romani schizofrenica pe Serena Williams, in timpul meciului cu Simona Halep: Cristian Tudor Popescu: Ignoranta si prostie

Intr-un editorial postat pe gandul. info, jurnalistul Cristian Tudor Popescu le atrage atentia comentatorilor de la Dolcesport pentru o replica din timpul partidei dintre Simona Halep si Serena Williams. in timpul.

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open. El se ocupa de fizicul Simonei, iar Halep e incantata de achizitia facuta

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open a fost ultimul meci jucat de Simona la turneele de pe Ocean, competitiile urmand a se muta acum in Europa.

Miami 2015: Simona Halep, invinsa de Serena Williams, scor 2-6, 6-4, 5-7, dupa 14 victorii consecutive

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, a fost eliminata, in semifinalele turneului de la Miami, de catre liderul mondial Serena Williams, cu scorul de 2-6, 6-4, 5-7, la capatul unui meci spectaculos.

Simona Halep o intalneste pe Serena Williams, de la ora 04:00, in semifinalele turneului Miami Open

Romanca Simona Halep o va intalni vineri, de la ora 04:00, pe americanca Serena Williams in semifinalele turneului Miami Open. Am jucat repede cu Stephens, am facut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos.

Miami 2015. Simona Halep a trecut de Stephens, scor 6-1, 7-5. Urmeaza Serena Williams, in semifinale

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami, dupa ce a eliminat-o pe Sloane Stephens, 45 WTA, cu scorul de 6-1, 7-5. Urmatoarea adversara a romancei este liderul mondial Serena Williams.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-1; 7-5 / Simona este in semifinala cu Serena

Simona Halep a invins-o, miercuri seara, pe americanca Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, scor 6-1, 7-5, si va juca in semifinala impotriva numarului unu mondial, Serena Williams. Am avut un prim set dominat categoric si castigat de Simona in 26 minute. Romanca a condus cu 3-0 in setul doi, dar s-a relaxat usor, iar Stephens a profitat si a castigat 4 game-uri la rand. Simona a revenit insa la tenisul practicat in primul set si a reusit un nou break inchizand apoi setul. Semifinale: Simona Halep vs Serena Williams; Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic. Halep: Nu am nimic de pierdut cu Serena. Maine este un nou meci si cred ca pot castiga din nou cu eaAtmosfera Nick Saviano, catre Stephens: 'If she can beat you doing that, god bless her'.

Simona Halep, replica acida catre loja ei

Simona Halep a tinut sa strige catre membrii echipei sale aflati in loja de la Miami, in timpul meciului jucat marti dimineata cu Flavia Pennetta.

Simona Halep la Miami: Stephens e intr-o forma fantastica. Ce a spus americanca despre parcursul ei de pana acum

La prima vedere, Simona Halep va avea parte de o adversara accesibila in sferturi, avand in vedere pozitia ocupata de Sloane Stephens in ierarhia WTA. Totusi, jucatoarea de 22 de ani a jucat un tenis de calitate pana acum, la Miami.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )