Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum au facut-o comentatorii romani schizofrenica pe Serena Williams, in timpul meciului cu Simona Halep: Cristian Tudor Popescu: Ignoranta si prostie

B1 B1,
Cum au facut-o comentatorii romani schizofrenica pe Serena Williams, in timpul meciului cu Simona Halep: Cristian Tudor Popescu: Ignoranta si prostie

Intr-un editorial postat pe gandul. info, jurnalistul Cristian Tudor Popescu le atrage atentia comentatorilor de la Dolcesport pentru o replica din timpul partidei dintre Simona Halep si Serena Williams. in timpul. continuă pe B1

Simona Halep - Serena Williams. CTP ii trage de urechi pe cei de la Dolcesport care au facut-o schizofrenica pe Simona

Simona Halep - Serena Williams la Miami s-a incheiat cu victoria americancei, care a trecut de jucatoarea noastra in trei seturi.

VIDEO Simona Halep nu si-a dat seama cand a castigat setul doi cu Serena Williams

Foarte concentrata la ce avea de facut pe teren, Simona Halep nici nu a realizat cand a castigat setul doi al meciului cu Serena Williams din semifinalele Miami Open. In timp ce Serena Williams se indrepta resemnata spre banca ei, Halep se pregatea in terenul ei pentru un nou game si a primit cu surprindere vestea castigarii setului de la centralul Kader Nouni. Vedeti mai jos momentul.

Presa internationala, cu ochii pe semifinala de vis dintre Simona Halep si Serena Williams

Calificarea Simonei Halep in semifinalele turneului de la Miami a facut inconjurul lumii, deoarece astfel va putea avea loc cel mai asteptat meci al anului, cel dintre romanca si liderul mondial Serena Williams.

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open. Romanca depasit o importanta borna financiara din castiguri

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open a fost meciul in care jucatoarea noastra a ratat calificarea in finala dar a facut o figura foarte frumoasa, apreciata unanim de toata lumea tenisului.

Simona Halep o intalneste pe Serena Williams, de la ora 04:00, in semifinalele turneului Miami Open

Romanca Simona Halep o va intalni vineri, de la ora 04:00, pe americanca Serena Williams in semifinalele turneului Miami Open. Am jucat repede cu Stephens, am facut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos.

Simona Halep: Serena Williams este mai buna ca mine. Am de invatat multe lucruri de la ea

Simona Halep a tinut-o pe teren doua ore si opt minute pe Serena Williams in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami. In cele din urma, jucatoarea noastra a fost invinsa cu 7-5 in decisiv. Serena Williams este mai buna ca mine. Am de invatat multe lucruri de la ea. Sunt o fana a Serenei de mult timp. Ii respect cariera si o respect pe ea, a precizat Simona dupa infrangerea de vineri. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in semifinale la Miami Open dupa o lupta titanica

Simona Halep a parasit, vineri dimineata in Romania, turneul de la Miami in faza semifinalelor, fiind invinsa de lidera mondiala Serena Williams la capatul a trei seturi extrem de disputate pe durata a peste doua ore. Halep a cedat usor primul set, apoi s-a adunat si a luat meciul pas cu pas, reusind sa produca fisurile necesare in jocul Serenei pentru a forta decisivul. Halep a revenit de la 2-5 in decisiv, cu trei game-uri la rand, dar in final a cedat un break la zero si astfel s-a scris istoria acestui meci asteptat de toata lumea si care a certificat inca o data ca Halep este o rivala de temut pentru Serena.

Simona Halep la Miami. Statistica meciului Simonei cu Serena Williams

Simona Halep a pierdut primul set, fara drept de apel, in fata Serenei Williams, in semifinala Miami Open Apoi. Treptat, Halep a revenit in joc si parea ca a trimis-o pe Serena Williams in corzi.

GAME cu GAME MIAMI OPEN Simona Halep-Serena Williams in semifinale

Meciul care le-a opuspe cele mai in forma jucatoare ale anului, Simona Halep si Serena Williams, a fostfara doar si poate cea mai asteptata intalnire din 2015 in tenisul mondial feminin. Partida a fostlive text in aceasta pagina, vineri dimineata, cu incepere de la ora 4:00.

LIVE MIAMI OPEN Simona Halep-Serena Williams in semifinale (vineri dimineata, ora 4:00)

Meciul care le opune pe cele mai in forma jucatoare ale anului, Simona Halep si Serena Williams, este fara doar si poate cea mai asteptata intalnire din 2015 in tenisul mondial feminin. Partida este live text in aceasta pagina, vineri dimineata, cu incepere de la ora 4:00.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )