Libnet.ro
UNICEF

22:00

Simona Halep la Miami. Statistica meciului Simonei cu Serena Williams

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Miami. Statistica meciului Simonei cu Serena Williams

Simona Halep a pierdut primul set, fara drept de apel, in fata Serenei Williams, in semifinala Miami Open Apoi. Treptat, Halep a revenit in joc si parea ca a trimis-o pe Serena Williams in corzi. continuă pe Adevărul

Nadia Comaneci alaturi de Simona Halep inaintea infruntarii titanilor cu Serena Williams

Cea mai mare gimnasta din toate timpurile, Nadia Comaneci, a publicat pe Twitter un mesaj de sustinere pentru Simona Halep inaintea meciului cu Serena Williams din semifinalele turneului de la Miami.

Simona Halep la Miami. Cand are loc marele meci cu Serena Williams si ce a spus Simona despre aceasta partida

Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in semifinale la Miami Open si, de data aceasta, americanca nu va mai abandona inaintea confruntarii cu romanca.

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in semifinalele turneului de la Miami

Simona Halep, locul 3 WTA, a ratat calificarea in finala turneului Premier Mandatory Open, fiind invinsa de Serna Williams, numarul 1 mondial. in meciul de vineri, care a durat doua ore si opt minute, Serena Will.

Ce spune Simona Halep despre intalnirea cu Serena Williams

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in semifinalele de la Miami Open in ceea ce va fi a cincea confruntare directa a celor doua. Williams conduce 3-1, dar Halep este increzatoare ca poate obtine al doilea sau succes dupa cel din faza grupelor Turneului Campioanelor din Singapore.

Simona Halep la Miami. Interviu cu Simona, inaintea partidei cu Serena Williams: Nu ma gandesc la locul 1, cat ea inca mai joaca

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams vineri dimineata, de la ora 04. 00, in semifinalele turneului Miami Open.

Simona Halep la Miami. Nadia Comaneci a caracterizat meciul Halep - Williams si a dezvaluit cu cine va tine la noapte

Simona Halep va juca la Miami, in semifinale, contra Serenei Williams, un meci pe care toti iubitorii tenisului vor fi cu ochii tintiti.

Simona Halep la Miami. Declaratie magulitoare a Serenei Williams la adresa Simonei Halep, pe care a invins-o greu

Simona Halep a pierdut greu in semifinalele turneului de la Miami, unde a fost invinsa in trei seturi de Serena Williams, numarul 1 mondial.

Simona Halep la Miami: vom avea inca o noapte alba a tenisului. Organizatorii au anuntat ora meciului Halep - Stephens

Simona Halep tinteste calificarea in semifinale, acolo unde, foarte probabil, va da peste Serena Williams. Pana la intalnirea cu liderul mondial insa, constanteanca de 23 de ani trebuie sa depaseasca o adversara care a fost poreclita Mica Serena.

Simona Halep la Miami: adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea un meci mult asteptat la televizor

Simona Halep si Serena Williams ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinalele turneului de la Indian Wells, insa partida nu s-a mai disputat, dupa ce americanca s-a accidentat. La Miami insa, confruntarea va avea loc, cu siguranta, insa ea ridica o problema pentru fanii Simonei.

Simona Halep la Miami: imagini de colectie cu surorile Williams. Ce voia sa ajunga Serena pe cand avea 11 ani

In semifinalele turneului de la Miami, Simona Halep spera sa o invinga pentru a doua oara in sase incercari pe Serena Williams, una dintre cele mai mari jucatoare din istoria tenisului. Aceasta avea o serie de calitati fantastice, inca de la o varsta frageda.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )