Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Halep, criticata de specialisti dupa eliminarea de la Australian Open: A jucat de parca nu si-ar fi dorit sa fie acolo

B1 B1,
Simona Halep, criticata de specialisti dupa eliminarea de la Australian Open: A jucat de parca nu si-ar fi dorit sa fie acolo

Infrangerea Simonei Halep in sferturile de finala ale Australian Open a reprezentat o surpriza pentru specialistii in tenis, site-ul oficial al turneului remarcand lipsa de reactie a romancei in fata. continuă pe B1

Simona Halep, despre adversara din sferturile Australian Open: Ekaterina Makarova serveste bine si joaca agresiv

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare in sansa ei in sferturile de finala ale Australian Open, precizand ca va trebui sa isi impuna jocul in fata Ekaterinei Makarova, sportiva care serveste destul de bine, se misca bine si joaca agresiv, informeaza ausopen. com.

VIDEO Simona Halep, despre adversara din sferturile Australian Open: Ekaterina Makarova serveste bine si joaca agresiv

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare in sansa ei in sferturile de finala ale Australian Open, precizand ca va trebui sa isi impuna jocul in fata Ekaterinei Makarova, sportiva care serveste destul de bine, se misca bine si joaca agresiv, informeaza ausopen. com.

Simona Halep eliminata in sferturi la Australian Open dupa un meci de cosmar cu Ekaterina Makarova

Pentru al doilea an consecutiv Simona Halep a parasit Australian Open in faza sferturilor de finala. Favorita certa in meciul cu Ekaterina Makarova prin prisma clasamentului WTA si a rezultatelor din ultimele luni, Halep a intrat extrem de tensionata pe teren si a gresit mult, negasind in acelasi timp raspuns la primul serviciu imbatabil al rusoaicei. Astfel, Halep a cedat in doua seturi, categoric, fara a conduce niciun moment sau a emite vreo pretentie pentru calificarea in semifinale prin cele 31 de erori nefortate. Un meci care s-a incheiat cu un game la zero reusit de rusoaica, aceasta impunandu-se cu un aspru 6-4, 6-0.

Ce urmeaza pentru Simona Halep, dupa ce a fost eliminata in sferturile de finala de la Australian Open

Simona Halep 3 WTA) a parasit Australian Open 2015 in faza sferturilor de finala, insa a vorbit despre programul pe care-l are in continuare.

VIDEO Reactia Simonei Halep, dupa eliminarea de la Australian Open: La antrenamente a fost cu totul altceva. Nu a fost presiunea de vina

Simona Halep, numarul 3 mondial, a spus ca nu a avut o zi buna la meciul cu Ekaterina Makarova, 11 WTA, din sferturile Austalian Open 2015, in care a fost eliminata din competitie.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Yanina Wickmayer cu 6-4, 6-2

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al.

Simona Halep s-a CALIFICAT in sferturi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, duminica dimineata, in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in doua seturi pe belgianca Yanina Wickmaier. Halep a.

Simona Halep, eliminata in sferturile de finala ale Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-4, 6-0, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala ale.

Australian Open 2015. Matusa Irinei Begu isi aminteste: Irina si Simona au fost ambitioase de mici. Nici la carti nu vroiau sa piarda

Irina Begu si Simona Halep isi continua marsul la Australian Open: s-au calificat in optimile de finala. Matusa Irinei, Aura Wagner, le stie de mici pe amandoua.

Site-ul Australian Open: Simona Halep, demolata de Makarova, in sferturi

Eliminarea Simonei Halep in sferturile turneului de la Australian Open continua sa fie unul dintre materialele zilei pe site-ul oficial al competitiei. Victoria surprinzatoare a Ekaterinei Makarova este notata de WTA, care spune despre jucatoarea din Rusoa ca pur si simplu a demolat-o pe romanca.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )