Libnet.ro
UNICEF

00:08

Simona Halep, despre Roland Garros: Am plans pentru cateva minute la finala de anul trecut

B1 B1,
Simona Halep, despre Roland Garros: Am plans pentru cateva minute la finala de anul trecut

Simona Halep este pregatita pentru cel de-al doilea Grand Slam al anului. intr-un interviu pentru Digi Sport, tenismena vorbeste despre ratarea de anul trecut. Am plans pentru cateva minute, dar am zambit dupa. continuă pe B1

Graba strica treaba, dar nu si sansele la Roland Garros: tabloul infrangerii Simonei in semifinalele la Roma

Din multe puncte de vedere, Roma e un turneu cu multe plusuri pentru Simona Halep, o pregatire aproape ideala pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului. A stat mult pe teren, a castigat cateva meciuri mai mult decat convingator, a jucat si dublu, a facut ajustari si, mai mult decat evident, a crescut in confort pe zgura - toate astea, la timp pentru Roland Garros. Dar, in acelasi timp, a si pierdut primul meci cu adevarat solicitant care i-a iesit in cale, a cazut prada nerabdarii si emotiilor si a aratat ca inca mai trebuie sa lucreze la cum gestioneaza meciurile de acest tip.

Simona Halep l-a adus pe Darren Cahill la Bucuresti: Ne incarcam bateriile

Simona Halep a gasit timpul necesar pentru a-l aduce la Bucuresti pe Darren Cahill, antrenorul australian care o sfatuieste pe Simona in ultima perioada. Numarul trei mondial a postat o poza pe contul oficial de Facebook in care era impreuna cu Cahill la Casa Poporului.

Simona Halep: Am plans dupa finala pierduta in 2014. Sunt pregatita pentru Roland Garros-ul de anul acesta

Cu doar cateva zile inainte de startul turneului de Grand Slam de la Roland Garros, Simona Halep a vorbit despre asteptarile pe care le are in legatura cu turneul de la Paris. De asemenea, numarul trei mondial a recunoscut ca a plans dupa finala pierduta in 2014 in fata Mariei Sharapova. Ma simt pregatita pentru Roland Garros, jocul meu creste de la o zi la alta - Simona Halep.

Chris Evert, despre editia din acest an de la Roland Garros: Simona Halep ii va strica show-ul Serenei Williams

A castigat de sapte ori trofeul de la Roland Garros, performanta cu care se afla pe primul loc in lume. Chris Evert a vorbit, la Eurosport, despre editia din 2015 a Roland Garros-ului. Fosta jucatoarea din SUA crede ca Simona Halep are o sansa importanta sa se impuna la Paris: Ii va strica show-ul Serenei Williams, a precizat Evert.

PREZENTARE Roland Garros 2015 - Tot ce trebuie sa stii despre Openul de la Paris: Va reusi Simona Halep sa triumfe pe Philippe Chatrier?

Pe 24 mai va debuta editia din 2015 a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Sperantele noastre se indreapta catre Simona Halep locul trei mondial), dar si spre Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu, jucatoare care ar putea avea un parcurs frumos pe zgura pariziana. In competitia masculina totul s-ar putea sintetiza astfel: va reusi Rafa Nadal al zecelea titlu sau Novak Djokovic isi va trece in palmares primul Roland Garros din cariera?.

Cea mai buna jucatoarea din istoria turneului de la Roland Garros, Chris Evert: Simona Halep este favorita la castigarea competitiei. ii va strica show-ul Serenei Williams

Simona Halep, locul 3 in lume, este considerata favorita pentru turneul de la Roland Garros de una dintre cele mai bune jucatoare din istoria turneului, Chris Evert, posesoare a 18 titluri de Grand Slam la simplu,.

Supriza: Simona Halep si inca o romanca vor fi cap de serie la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au dat publicitatii lista capilor de serie pentru turneul care sta sa inceapa.

Simona Halep priveste spre Roland Garros

Tabolul principal de la Roland Garros incepe pe 25 mai, iar Simona Halep va fi cap de serie numarul 3 in cadrul celui de-al doilea turneu de Mare Slem al anului. Ea este increzatoare in sansele sale.

Nouaromani au fost direct acceptati pe tablourile principale la Roland Garros. Simona Halep e in fruntea lor

Chiardaca anul acesta nu avem un jucator direct acceptat pe tabloul principal de simplu masculin la Roland Garros, numarul reprezentantilor din Romania in celelalte probe tot este unul impresionant.

FOTO Simona Halep n-a mai plecat in Franta si a venit acasa impreuna cu un australian. Unde l-a dus pe acesta

Simona Halep a pierdut in semifinalele turneului de la Roma, iar la finalul acestuia a declarat ca va pleca la Paris, unde se va pregati pentru Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )