Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep, dupa tragerea la sorti: Sunt pregatita sa joc prima, asa intru mai repede in joc

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, dupa tragerea la sorti: Sunt pregatita sa joc prima, asa intru mai repede in joc

La meciurile de astazi va fi prezent la Galati si presedintele Klaus Iohannis, cel care va schimba, cel mai probabil, cateva mingi cu Simona Halep, dar care va canta, alaturi de echipa Romaniei, imnul de stat. continuă pe Adevărul

Care a fost reactia Simonei Halep, dupa tragerea la sorti a meciurilor din Fed Cup

Simona Halep a declarat, vineri, dupa tragerea la sorti a meciurilor din intalnirea cu Spania, pentru primul tur al Grupei Mondiale II, ca este mai bine pentru ea ca va juca in primul meci, deoarece nu va trebui sa astepte, informeaza Mediafax.

Simona Halep, despre primul meci al sau la FedCup, cu Silvia Soler-Espinosa. Programul confruntarii Romania-Spania

Partida dintre Simona Halep 3 WTA) si Silvia Soler-Espinosa 67 WTA) va fi prima din confruntarea Romania - Spania, contand pentru Grupa Mondiala II FedCup. Meciul programat sambata, la ora 13. 00, a fost prefatat de romanca, imediat dupa tragerea la sorti.

Halep, dupa meciul de la Galati: A fost incredibil sa joc stiindu-l pe presedintele tarii in tribune

Jucatoarea Simona Halep a spus, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta dupa meciul disputat cu Silva Soler-Espinosa, primul al intalnirii de Fed Cup Romania - Spania, ca a avut emotii mari si ca a fost incredibil sa joace stiindu-l pe presedintele Klaus Iohannis in tribune, potrivit Mediafax.

FOTO Simona Halep, la Fed Cup: Sper sa joc cel mai bun meci al meu. il asteptam cu mare drag pe domnul presedinte

A inceput numaratoarea inversa pana la partida Romania - Spania, din turul intai al Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei Fed Cup). Meciurile se vor disputa pe 7 si 8 februarie, pe patinoarul artificial din Galati. Pana atunci, tenismenele, in frunte cu Simona Halep, se antreneaza de zor si spera sa castige pentru tara.

Simona Halep ii raspunde lui Ion Tiriac: Se pricepe foarte bine la impuscat, este pasiunea dansului!

Fostul mare tenismen Ion Tiriac a uimit opinia publica dupa ce a declarat in direct la Digisport ca ar fi vrut s-o impuste pe Simona Halep dupa ce aceasta a pierdut finala de la Roland Garros in fata Mariei Sarapova, scor 4-6, 7-6, 6-4.

Tragerea la sorti a meciurilor din Fed Cup. Simona Halep, in primul meci: E mai bine ca intru prima pe teren

Jucatoarea de tenis Simona Halep va juca sambata, de la ora 13. 00, impotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA, in primul meci al intalnirii Romania - Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed .

Fed Cup: Simona Halep vs Silvia Soler-Espinosa, primul meci din duelul Romania - Spania

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor din duelul Romania vs Spania - primul tur din Grupa Mondiala II a Fed Cup. Simona Halep vs Silvia Soler-Espinosa sambata, ora 13:00) va fi partida cu numarul unu a duelului. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Simona Halep: A fost incredibil sa joc cu presedintele Iohannis in tribune

Simona Halep, nr 3 WTA, a declarat, in urma primului meci dinFed Cup, ca a avut un meci bun si ca s-a simtit incredibil pentru ca presedintele Klaus Iohannis s-a aflat in tribune. Serviciul nu mi-a mers a.

Simona Halep: A fost incredibil sa joc cu presedintele Iohannis in tribune (VIDEO)

Simona Halep, nr 3 WTA, a declarat, in urma primului meci dinFed Cup, ca a avut un meci bun si ca s-a simtit incredibil pentru ca presedintele Klaus Iohannis s-a aflat in tribune. Serviciul nu mi-a mers a.

Simona Halep o va infrunta sambata pe Silvia Soler-Espinosa in primul meci al Fed Cup

Simona Halep locul 3 WTA) o va infrunta sambata pe Silvia Soler-Espinosa locul 67 WTA) in primul meci al intalnirii Romania - Spania din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, conform tragerii la sorti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )