Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep: A fost incredibil sa joc cu presedintele Iohannis in tribune

B1 B1,
Simona Halep: A fost incredibil sa joc cu presedintele Iohannis in tribune

Simona Halep, nr 3 WTA, a declarat, in urma primului meci dinFed Cup, ca a avut un meci bun si ca s-a simtit incredibil pentru ca presedintele Klaus Iohannis s-a aflat in tribune. Serviciul nu mi-a mers a. continuă pe B1

Simona Halep: A fost incredibil sa joc cu presedintele Iohannis in tribune (VIDEO)

Simona Halep, nr 3 WTA, a declarat, in urma primului meci dinFed Cup, ca a avut un meci bun si ca s-a simtit incredibil pentru ca presedintele Klaus Iohannis s-a aflat in tribune. Serviciul nu mi-a mers a.

Simona Halep il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis la Galati

Simona Halep a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre meciul de FedCup cu Spania de la finalul acestei saptamani si a spus ca-l asteapta la Galati si pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, un cunoscut iubitor al tenisului.

Halep, dupa meciul de la Galati: A fost incredibil sa joc stiindu-l pe presedintele tarii in tribune

Jucatoarea Simona Halep a spus, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta dupa meciul disputat cu Silva Soler-Espinosa, primul al intalnirii de Fed Cup Romania - Spania, ca a avut emotii mari si ca a fost incredibil sa joace stiindu-l pe presedintele Klaus Iohannis in tribune, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis, asteptat de Simona Halep la meciul din Fed Cup: Sper sa se bucure de noi

Simona Halep a declarat, miercuri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca va avea si mai multe emotii la meciul cu Spania din Fed Cup, avand in vedere ca presedintele Klaus Iohannis va fi in tribune,.

Simona Halep, dupa tragerea la sorti: Sunt pregatita sa joc prima, asa intru mai repede in joc

La meciurile de astazi va fi prezent la Galati si presedintele Klaus Iohannis, cel care va schimba, cel mai probabil, cateva mingi cu Simona Halep, dar care va canta, alaturi de echipa Romaniei, imnul de stat.

Simona Halep, victorie pentru Romania: A fost un meci complet. Ii multumesc domnului presedinte Iohannis

Jucatoarea Simona Halep s-a declarat bucuroasa ca a castigat in doua seturi meciul disputat sambata cu Silvia Soler-Espinosa, primul al intalnirii de Fed Cup Romania - Spania, spunand ca a fost un joc complet si multumindu-i pentru sustinere.

LIVE TEXT, ora 13.00: Simona Halep deschide balul la FED Cup, sub ochii lui Iohannis. Presedintele tarii a ajuns in sala si a fost ovationat la scena deschisa

Simona Halep, numarul 3 mondial, a juca de la ora 13. 00 in primul meci din FED Cup, contra spanioloaiceiSilvia Soler-Espinosa.

LIVE TEXT: Simona Halep deschide balul la FED Cup, sub ochii lui Iohannis. Presedintele tarii a ajuns in sala si a fost ovationat la scena deschisa

Simona Halep, numarul 3 mondial, joaca, la Galati, in primul meci din FED Cup, contra spaniolei Silvia Soler-Espinosa.

Hagi la 50 de ani: ce mesaje i-au transmis Simona Halep si Klaus Iohannis

Gica Hagi implineste astazi 50 de ani, iar Simona Halep a marcat momentul cu un mesaj de felicitare pe Facebook. Presedintele i-a transmis o scrisoare Regelui.

Halep, la Galati: Sper ca presedintele Iohannis sa vina si sa cantam imrepuna imnul

Simona Halep a pus ca isi doreste ca echipa Romaniei sa castige confruntarea cu Spania, din Fed Cup, mai ales ca evolueaza in tara, la Galati. Numarul 3 mondial vrea sa intoneze imnul national alaturi de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )