Libnet.ro
UNICEF

10:30

Simona Halep si Elena Bogdan, eliminate in primul tur al probei de dublu feminin de la Wimbledon

B1 B1,
Simona Halep si Elena Bogdan, eliminate in primul tur al probei de dublu feminin de la Wimbledon

Perechea Elena Bogdan/Simona Halep a fost eliminata, joi, din primul tur al probei de dublu feminin de la Wimbledon, informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax. Cuplul a ratat calificarea in turul. continuă pe B1

Wimbledon: Simona Halep paraseste competitia in primul tur, invinsa de locul 106 WTA - Fara incredere

Tensionata, apasata, fara incredere in tenisul sau. Asa a parut Simona Halep in meciul cu Jana Cepelova, locul 106 WTA. Cu capul plecat in multe momente - atitudine de om resemnat, Simona a parasit turneul londonez inca din primul tur competitie unde anul trecut atingea faza semifinalelor), aceasta fiind una din cele mai mari surprize de la Londra. Timp de doua ore si 14 minute atat a durat meciul), Halep a alternat incredibil momentele in care aducea aminte de jucatoarea agresiva, dominatoare, cu cele in care parea obligata sa stea pe teren si sa incaseze precum un pugilist. A venit momentul pentru un nou inceput, dar ce inseamna acest lucru pentru Simona?.

Wimbledon: Perechea Elena Bogdan/Simona Halep, eliminata in primul tur

Perechea Elena Bogdan/Simona Halep a ratat, joi, calificarea in turul doi al probei de dublu feminin de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax.

Turneul de la Wimbledon: Simona Halep revine pe iarba in proba de dublu

Simona Halep revine joi pe iarba de la Wimbledon, in proba de dublu, dupa ce a fost eliminata in primul tur, in proba de simplu. Simona Halep va face pereche cu Elena Bogdan, iar ambele vor juca impotriva Flavia.

Simona Halep, eliminata si la dublu, la Wimbledon

Perechea Elena Bogdan/Simona Halep a ratat, joi, calificarea in turul doi al probei de dublu feminin de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, scrie.

Veste trista de la Wimbledon: Simona Halep, ELIMINATA si la proba de dublu

Perechea Elena Bogdan/Simona Halep a ratat, joi, calificarea in turul doi al probei de dublu feminin de la Wimbledon.

Simona Halep: Aveam asteptari mari la Wimbledon, nu credeam ca voi pierde in primul tur

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marti, in conferinta de presa sustinuta dupa eliminarea din primul tur la Wimbledon, ca avea asteptari mari de la acest turneu si nu credea ca va pierde in runda inaugurala, informeaza site-ul.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: Nu am nicio reactie. Nu ma asteptam sa pierd chiar in primul tur

Simona Halep a fost invinsa in primul tur al turneului de la Wimbledon de slovaca Jana Cepelova. Detalii AICI). Dupa eliminare a vorbit despre problemele pe care le are - nu isi poate controla emotiile si are.

Simona Halep a fost invinsa de Jana Cepelova in primul tur la Wimbledon

Simona Halep a fost invinsa de Jana Cepelova din Slovacia, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, marti, in runda inaugurala a turneului pe iarba de la Wimbledon, informeaza Mediafax. Jucatoarea Simona Halep, Ocupanta a.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Wimbledon de o jucatoare din afara topului 100

Cea mai mare surpriza de la Wimbledon o are drept protagonista pe Simona Halep, jucatoare eliminata, marti, in primul tur, de slovaca Jana Cepelova 106 WTA)la capatul unui meci sters spre foarte slab.

Simona Halep, eliminata in primul tur al turneului de la Wimbledon

Evolutie dezamagitoare a Simonei Halep in primul meci al ei de la Wimbledon. Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, de sportiva slovaca Jana Cepelova, locul 106 W.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2929 seconds )