Libnet.ro
UNICEF

12:00

Wimbledon: Perechea Elena Bogdan/Simona Halep, eliminata in primul tur

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Perechea Elena Bogdan/Simona Halep, eliminata in primul tur

Perechea Elena Bogdan/Simona Halep a ratat, joi, calificarea in turul doi al probei de dublu feminin de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Simona Halep, eliminata si la dublu, la Wimbledon

Perechea Elena Bogdan/Simona Halep a ratat, joi, calificarea in turul doi al probei de dublu feminin de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, scrie.

Veste trista de la Wimbledon: Simona Halep, ELIMINATA si la proba de dublu

Perechea Elena Bogdan/Simona Halep a ratat, joi, calificarea in turul doi al probei de dublu feminin de la Wimbledon.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Wimbledon de o jucatoare din afara topului 100

Cea mai mare surpriza de la Wimbledon o are drept protagonista pe Simona Halep, jucatoare eliminata, marti, in primul tur, de slovaca Jana Cepelova 106 WTA)la capatul unui meci sters spre foarte slab.

Simona Halep, eliminata in primul tur al turneului de la Wimbledon

Evolutie dezamagitoare a Simonei Halep in primul meci al ei de la Wimbledon. Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, de sportiva slovaca Jana Cepelova, locul 106 W.

Simona Halep si Elena Bogdan, eliminate in primul tur al probei de dublu feminin de la Wimbledon

Perechea Elena Bogdan/Simona Halep a fost eliminata, joi, din primul tur al probei de dublu feminin de la Wimbledon, informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax. Cuplul a ratat calificarea in turul.

Wimbledon: Simona Halep, eliminata de Cepelova. Cosmarul continua, al doilea grand slam ratat

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a suferit cea mai surprinzatoare infrangere de la Wimbledon, in primul tur. Ea a fost eliminata de Jana Cepelova, 106 WTA, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3.

Wimbledon: Programul sportivelor noastre - Simona Halep, Andreea Mitu si Monica Niculescu vor juca marti

Cap de serie numarul trei, Simona Halep va debuta marti la turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului. Simona o va intalni pe Jana Cepelova Slovacia, 106 WTA), in al doilea meci al zilei de pe terenul 1 va juca dupa disputa Nadal vs Bellucci). Tot astazi vor juca Andreea Mitu cu Olga Govortsova) si Monica Niculescu cu Monica Puig.

Simona Halep a fost invinsa de Jana Cepelova in primul tur la Wimbledon

Simona Halep a fost invinsa de Jana Cepelova din Slovacia, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, marti, in runda inaugurala a turneului pe iarba de la Wimbledon, informeaza Mediafax. Jucatoarea Simona Halep, Ocupanta a.

Turneul de la Wimbledon: Simona Halep revine pe iarba in proba de dublu

Simona Halep revine joi pe iarba de la Wimbledon, in proba de dublu, dupa ce a fost eliminata in primul tur, in proba de simplu. Simona Halep va face pereche cu Elena Bogdan, iar ambele vor juca impotriva Flavia.

Simona Halep la Wimbledon: eliminata in turul I, romanca a oferit prima explicatie dupa un esec de necrezut

Simona Halep nu mai parasise un turneu de Grand Slam, inca din primul tur, de cand a bifat aceasta contraperformanta la French Open, in 2013.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )