Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, ELOGIATA de presa straina: SPECTACULOASA, regina Indian Wells, cuceritoarea Californiei

Antena3 Antena3,
Simona Halep, ELOGIATA de presa straina: SPECTACULOASA, regina Indian Wells, cuceritoarea Californiei

Presa internationala a notat, duminica seara, dupa ce jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera sa, ca romanca a aratat tenacitate si a f. continuă pe Antena3

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells! Ce inseamna asta in bani!

Simona Halep a reusit ieri sa o invinga pe tenismena Jelena Jankovici, din Serbia, in finala turneului de tenis de la Indian Wells! Iata ce suma va incasa romanca noastra in urma acestei performante! .

Presa straina: Halep, SPECTACULOASA, regina Indian Wells, cuceritoarea Californiei

Presa internationala a notat, duminica seara, dupa ce jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera sa, ca romanca a aratat tenacitate si a f.

ABANDON Simona Halep-Serena Williams in semifinale la Indian Wells. Serena Williams a abandonat!

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anuntat ora de disputare a semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams. Mult asteptata partida nu a mai avut loc din cauza abandonului Serenei Williams. Aceasta a acuzat dureri la genunchi si a preferat sa se retraga fara sa joace nici macar o singura minge.

LIVE Simona Halep-Serena Williams in semifinale la Indian Wells (sambata dimineata 5:00)

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anuntat ora de disputare a semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams.

LIVE Simona Halep-Serena Williams in semifinale la Indian Wells (sambata dimineata)

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anuntat ora de disputare a semifinalei dintre Simona Halep si Serena Williams.

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat, duminica, al 11-lea titlu din cariera, dar cel mai important, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, in fata sportivei sarbe Jelena Jankovici, locul 18 WTA.

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a castigat turneul WTA de la Indian Wells , dotat cu premii totale de 5. 235 dolari, duminica, dupa ce a invins-o intr-o finala foarte.

Simona Halep, VICTORIE in finala de la Indian Wells

Simona Halep a invins-o pe Jelena Jankovic in finala turneului de la Indian Wells, in trei seturi, 2 - 6, 7 - 5, 6 - 4. Romanca, desi mai odihnita dupa forfait-ul din semifinale al Serenei Williams, a parut mai.

Simona Halep, in finala turneului de la Indian Wells. Serena Williams s-a retras

Simona Halep s-a calificat fara joc in finala turneului WTA de la Indian Wells , dotat cu premii totale de 5. 235 dolari, vineri, dupa ce principala favorita, americanca Serena Williams, s-a retras.

Indian Wells, punctul zilei: Simona Halep a reusit sa salveze trei mingi consecutive cu Jelena Jankovic

Simona Halep a reusit punctul zilei la Indian Wells impotriva Jelenei Jankovici, meci disputat duminica, noteaza dolce-sport. ro. In setul trei, la scorul de 2-1 la game-uri pentru Jankovici si 40-40, sportiva noastra a reusit sa salveze trei mingi consecutive. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )