Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa straina: Halep, SPECTACULOASA, regina Indian Wells, cuceritoarea Californiei

Antena3 Antena3,
Presa straina: Halep, SPECTACULOASA, regina Indian Wells, cuceritoarea Californiei

Presa internationala a notat, duminica seara, dupa ce jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera sa, ca romanca a aratat tenacitate si a f. continuă pe Antena3

Simona Halep, ELOGIATA de presa straina: SPECTACULOASA, regina Indian Wells, cuceritoarea Californiei

Presa internationala a notat, duminica seara, dupa ce jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera sa, ca romanca a aratat tenacitate si a f.

Presa internationala o omagiaza pe Halep: Regina Indian Wells, cuceritoarea Californiei

Simona Halep a demonstrat tenacitate si a fost spectaculoasa in finala cu Jelena Jankovici, a subliniat presa internationala, dupa ce romanca, locul 3 WTA, a castigat turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera sa, informeaza Mediafax.

Presa internationala: Regina de la Indian Wells. Halep cucereste California

Simona Halep, numarul 3 WTA, a castigat duminica seara turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera sa, presa internationala notand ca romanca a aratat tenacitate si a fost spectaculoasa in finala cu Jelena Jankovici. Halep a castigat cel mai important titlu la Indian Wells, a notat wtatennis. com, mentionand ca lucrurile nu aratau prea bine pentru romanca la inceputul finalei, dar constanteanca nu a renuntat si s-a impus in fata Jelenei Jankovici.

Simona Halep, campioana la Indian Wells

Simona Halep a revenit dupa pierderea primului set si a castigat finala turneului de la Indian Wells in fata sarboaicei Jelena Jankovic, jucatoare care in primul set a jucat cel mai bun tenis al sau. Halep a revenit de trei ori in setul secund si a fortat intrarea in decisiv, dupa care a profitat de inmultirea erorilor adversarei si s-a impus in 2 ore si 37 de minute.

Simona Halep a castigat Indian Wells 2015. Victorie incredibila cu Jelena Jankovic, scor 2-6, 7-5, 6-4! Va multumesc tuturor! Stiu ca, acasa, m-ati urmarit

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, este la un pas de castigarea primului titlu Premier Mandatory din cariera sa. Romanca, ajunsa in finala dupa abandonul Serenei Williams, o va intalni, in u .

Simona Halep a castigat Indian Wells 2015. Victorie incredibila cu Jelena Jankovic, scor 2-6, 7-5, 6-4! Va multumesc! Stiu ca, acasa, m-ati urmarit

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, este la un pas de castigarea primului titlu Premier Mandatory din cariera sa. Romanca, ajunsa in finala dupa abandonul Serenei Williams, o va intalni, in u .

Simona Halep, in finala Indian Wells cu Jelena Jankovici. Cum arata parcursul celor doua tenismene

Simona Halep a ajuns in finala Indian Wells dupa ce Serena Williams s-a retras inaintea partidei directe din semifinale, ca urmare a unei accidentari. In finala, Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe Jelena Jankovici, locul 21 WTA. Iata cum arata.

VIDEO Simona Halep, moment comic la conferinta de presa - Nu a putut sa ridice trofeul de la Indian Wells: Cate kilograme are?

Simona Halep a oferit un moment amuzant la conferinta de presa la care a participat dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells. Numarul trei mondial, Halep a incercat sa ridice trofeul, dar nu a putut. Cate kilograme are? E foarte greu, a precizat Simona razand. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells! Ce inseamna asta in bani!

Simona Halep a reusit ieri sa o invinga pe tenismena Jelena Jankovici, din Serbia, in finala turneului de tenis de la Indian Wells! Iata ce suma va incasa romanca noastra in urma acestei performante! .

VIDEO Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells! Ceremonia de acordare a trofeului si discursurile jucatoarelor

Suimona Halep si-a trecut in palmares cel de-al 11-lea trofeu al carierei, dar primul din categoria Premier Mandatory.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )