Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presa internationala: Regina de la Indian Wells. Halep cucereste California

Hotnews Hotnews,
 Presa internationala: Regina de la Indian Wells. Halep cucereste California

Simona Halep, numarul 3 WTA, a castigat duminica seara turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera sa, presa internationala notand ca romanca a aratat tenacitate si a fost spectaculoasa in finala cu Jelena Jankovici. Halep a castigat cel mai important titlu la Indian Wells, a notat wtatennis. com, mentionand ca lucrurile nu aratau prea bine pentru romanca la inceputul finalei, dar constanteanca nu a renuntat si s-a impus in fata Jelenei Jankovici. continuă pe Hotnews

Presa internationala o omagiaza pe Halep: Regina Indian Wells, cuceritoarea Californiei

Simona Halep a demonstrat tenacitate si a fost spectaculoasa in finala cu Jelena Jankovici, a subliniat presa internationala, dupa ce romanca, locul 3 WTA, a castigat turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera sa, informeaza Mediafax.

Presa straina: Halep, SPECTACULOASA, regina Indian Wells, cuceritoarea Californiei

Presa internationala a notat, duminica seara, dupa ce jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera sa, ca romanca a aratat tenacitate si a f.

Simona Halep, ELOGIATA de presa straina: SPECTACULOASA, regina Indian Wells, cuceritoarea Californiei

Presa internationala a notat, duminica seara, dupa ce jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera sa, ca romanca a aratat tenacitate si a f.

Presa internationala o elogiaza pe Halep:Romanca a cucerit California, dupa o finala captivanta cu Jankovici

Succesul Simonei Halep in finala turneului WTA de la Indian Wells nu a trecut neobservat de marile publicatii sportive din lume, care au dedicat spatii generoase performantei reusite de jucatoarea din Romania.

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells! Ce inseamna asta in bani!

Simona Halep a reusit ieri sa o invinga pe tenismena Jelena Jankovici, din Serbia, in finala turneului de tenis de la Indian Wells! Iata ce suma va incasa romanca noastra in urma acestei performante! .

Este cel mai mare titlu al carierei, a afirmat Simona Halep dupa victoria de la Indian Wells

Romanca Simona Halep, numar trei in tenisul feminin mondial, a declarat ca titlul cucerit duminica la Indian Wells California) este cel mai important din cariera sa si nu-l va uita niciodata. Acesta este cel mai.

Simona Halep nu a putut ridica in brate trofeul de la Indian Wells (video)

Simona Halep a facut deliciul presei internationale prezenta in SUA, la conferinta de presa de dupa decernarea trofeului de la Indian Wells. Jucatoarea noastra nu a putut ridica imensul bibelou, desi initial spusese ca nu are probleme. A plecat de la conferinta de presa lasand trofeul pe masa, Este foarte greu, cate kilograme are?, a spus ea razand, desi initial crezuse ca il poate lua in brate.

VIDEO Simona Halep, moment comic la conferinta de presa - Nu a putut sa ridice trofeul de la Indian Wells: Cate kilograme are?

Simona Halep a oferit un moment amuzant la conferinta de presa la care a participat dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells. Numarul trei mondial, Halep a incercat sa ridice trofeul, dar nu a putut. Cate kilograme are? E foarte greu, a precizat Simona razand. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep, campioana la Indian Wells

Simona Halep a revenit dupa pierderea primului set si a castigat finala turneului de la Indian Wells in fata sarboaicei Jelena Jankovic, jucatoare care in primul set a jucat cel mai bun tenis al sau. Halep a revenit de trei ori in setul secund si a fortat intrarea in decisiv, dupa care a profitat de inmultirea erorilor adversarei si s-a impus in 2 ore si 37 de minute.

LIVE Simona Halep-Jelena Jankovic in finala de la Indian Wells. Meciul ajunge in decisiv

Urmariti live text pe onlinesport. ro finala turneului de la Indian Wells dintre Simona Halep si Jelena Jankovic. Meciul a inceput la ora 20:00 si este in direct in aceasta pagina. La partida asista si Ion Tiriac.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )