Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep vs Eugenie Bouchard in optimile de la Indian Wells

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep vs Eugenie Bouchard in optimile de la Indian Wells

Pentru un loc in sferturile de finala de la Indian Wells, Simona Halep va fi nevoita sa lupte cu Eugenie Bouchard Canada - favorita 18). Interesant este faptul ca Simona si Eugenie nu s-au mai intalnit pana acum. continuă pe Hotnews

Simona Halep va debuta in aceasta noapte la Indian Wells

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul sase, va debuta in aceasta noapte la turneul de la Indian Wells, acolo unde o va intalni in turul doi pe Kurumi Nara Japonia - locul 47 WTA).

Simona Halep a trecut de primul tur de la Indian Wells. Victor Hanescu il va infrunta pe Novak Djokovici

Simona Halep 7 WTA) si Victor Hanescu 87 ATP) s-au calificat in al treilea, respectiv al doilea tur, la turneul de la Indian Wells.

Atac la Top 5! Cum poate ramane Simona Halep intre primele jucatoare ale lumii

Simona Halep o intalneste maine seara pe Eugenie Bouchard, in optimile de finala de la Indian Wells. in acest moment, ea ocupa locul 5 in clasamentul provizoriu.

inca o victorie pentru Simona Halep. Romanca a invins-o pe Lucie Safarova si s-a calificat in optimile de la Indian Wells

Simona Halep 7 WTA) a invins-o pe Lucie Safarova 28 WTA), scor 6-2, 4-6, 6-4, intr-o partida disputata duminica si contand pentru turul trei al competitiei de la Indian Wells.

Halep se califica in turul 4 la Indian Wells dupa un meci de mare lupta cu Safarova

Simona Halep demonstreaza inca o data ca este o luptatoare si nu se agata de fiecare minge pentru a ramane cu un pas in fata adversarei sale. Asa s-a intamplat, duminica seara, in partida cu Lucie Safarova din turul 3 al puternicului turneu de la Indian Wells.

Halep intra vineri noapte la Indian Wells

Simona Halep debuteaza in noaptea de vineri spre sambata in turneul de la Indian Wells, dotat cu premii totale in valoare de aproape 6 milioane de dolari.

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells dupa o victorie grea cu Lucie Safarova

Simona Halep cap de serie numarul sase) a obtinut, duminica, calificarea in optimile turneului de la Indian Wells, jucatoarea din Romania invingand-o in trei seturi pe Lucie Safarova. Simona a castigat primul set cu 6-2, l-a pierdut pe al doilea cu 6-4, dar s-a impus in decisiv cu 6-4.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Indian Wells, dupa ce a invins-o in trei seturi, scor 6-2, 4-6 si 6-4, pe Lucie Safarova, din Cehia. in aceasta faza a competitiei, Halep va juca impotriva.

Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Indian Wells.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 740 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4, dupa o ora si 57 de minute, pe Lucie Safarova Cehia), a 26-a favorita a competitiei si pozitia 28 in ierarhia mondiala. In optimile de finala, Simona Halep o va intalni pe .

Tenis. Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 740 de dolari,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2497 seconds )