Libnet.ro
UNICEF

01:06

Simona Halep in finala de la Cincinnati. Revine oficial pe locul 2 mondial

Online Sport Online Sport,
Simona Halep in finala de la Cincinnati. Revine oficial pe locul 2 mondial

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA Premier 5 de la Cincinnati in urma unui succes categoric obtinut in fata Jelenei Jankovic. Cu acest succes, Halep si-a asigurat revenirea pe locul 2 mondial indiferent de rezultatul finalei de duminica impotriva Serenei Williams. continuă pe Online Sport

VICTORIE pentru Simona Halep, la Cincinnati. Romanca s-a CALIFICAT in sferturile de finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, pe sportiva germana Andrea Petkovic, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15. Astfel, sportiva romanca s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati .

Simona Halep, in filnala la Cincinnati

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe sportiva sarba Jelena Jankovici, locul 25 WTA, calificandu-se in finala turneului de la Cincinnati, faza in care va evolua impotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA, anunta Mediafax.

LIVE TEXT: Simona Halep evolueaza, duminica, impotriva Serenei Williams, in finala de la Cincinnati

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, va evolua, duminica seara, de la ora 22. 00, impotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA, in finala turneului de la Cincinnati.

Simona Halep la Cincinnati. Romanca s-a calificat in finala si va juca impotriva pe Serenei Williams

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, duminica dimineata, cu scorul de 6-1, 6-2, pe Jelena Jankovici Serbia), locul 25 WTA, calificandu-se in finala turneului de la Cincinnati. in ultimul act, adversara ii va fi americanca Serena Williams, locul 1 WTA.

Simona Halep la Cincinnati. Romanca s-a calificat in finala si va juca impotriva Serenei Williams

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, duminica dimineata, cu scorul de 6-1, 6-2, pe Jelena Jankovici Serbia), locul 25 WTA, calificandu-se in finala turneului de la Cincinnati. in ultimul act, adversara ii va fi americanca Serena Williams, locul 1 WTA.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Cincinnati

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, pe sportiva germana Andrea Petkovic, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15,.

Simona Halep la Cincinnati: finala cu Serena Williams, de la o ora acceptabila pentru fanii romani

Simona Halep si Serena Williams isi vor disputa in aceasta seara finala turneului de la Cincinnati. Va fi cea de-a 7-a confruntare directa.

Simona Halep la Cincinnati: inimoasa, dar prea mica pentru Hercule in fustita. Williams a fost de neoprit

Simona Halep a pierdut a doua finala in ultimele doua saptamani. Daca la Toronto, ea a cedat in meciul cu Belinda Bencici, de aceasta data, ea a avut in fata o adversara de nebatut: liderul mondial, Serena Williams.

LIVETEXT Simona Halep la Cincinnati: romanca a inceput furtunos, dar Serena a pus-o rapid la punct. Se joaca setul doi

Simona Halep si Serena Williams joaca in aceasta seara pentru trofeul turneului de la Cincinnati, partida care va incepe in jurul orei 22.

Simona Halep la Cincinnati. Romanca a invins-o pe Andrea Petkovici si s-a calificat in sferturi

Simona Halep a reusit, vineri dimineata, sa o invinga pe germanca Andrea Petkovici, 4-6, 6-4, 6-2, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )