Libnet.ro
UNICEF

13:46

Simona Halep la Guangzhou: s-a stabilit cand se va juca meciul din optimi cu unguroaica Timea Babos

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Guangzhou: s-a stabilit cand se va juca meciul din optimi cu unguroaica Timea Babos

Simona Halep isi face incalzirea pentru marile turnee din finalul sezonului intr-o competitie mica in care a debutat, astazi dimineata. Miercuri, ea va bifa deja al doilea meci. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Guangzhou: victorie de incalzire dupa US Open. Cum s-a comportat romanca pe teren

La 11 zile dupa ce a parasit US Open in semifinale, fiind invinsa de Flavia Pennetta, Simona Halep a revenit pe hard, de aceasta data in primul dintre cele patru turnee pe care le va juca pana la finalul sezonului in Asia.

Premiera in istoria WTA, cu doua romance favorite numarul 1: Simona Halep, la Guangzhou si Irina Begu, la Seul

Premiera in istoria WTA. Doua romance sunt favoritele principale la doua turnee importante ce se desfasoara concomitent: Simona Halep, cap de serie, este favorita numarul 1 la Guangzhou China) si Irina Begu,.

LIVE Simona Halep la Guangzhou (azi, dupa ora 9:00)

Simona Halep joaca miercuri dimineata in turul 2 al turneului de tenis de laGuangzhou, din China.

Simona Halep la Guangzhou: romanca a dezvaluit ce a chinuit-o cel mai mult in primul ei meci de dupa US Open

Constanteanca a jucat, din nou, cu coapsa bandajata, la fel ca in infrangerea cu Flavia Pennetta, la New York, insa nu situatia ei medicala a deranjat-o, ci alta problema de care s-a lovit in Tara Marelui Zid.

Simona Halep, despre turneul de la Guangzhou: Ma simt foarte bine. Sunt increzatoare si stiu ca pot juca la cel mai inalt nivel in perioada urmatoare

Simona Halep a participat luni la o conferinta de presa in Guangzhou unde a vorbit despre turneul WTA organizat in China. N-am avut foarte mult timp pentru relaxare, dar au fost cinci zile frumoase pe care le-am.

WTA Guangzhou: Simona Halep vs Timea Babos se va juca miercuri, nu inainte de ora 14:00

Organizatorii turneului WTA de la Guangzhou au anuntat programul zilei de miercuri, meciul Simonei Halep cap de serie numarul unu) cu Timea Babos Ungaria - locul 76 WTA) urmand sa fie al treilea de pe Arena Centrala.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Guangzhou. Romanca lupta pentru revansa!

Simona Halep, locul 2 WTA si principala favorita, va juca, in primul tur la Guangzhou, impotriva croatei Petra Martici, 128 WTA, jucatoare venita din calificari.

LIVE TEXT Simona Halep - Timea Babos: cand are loc meciul. Avancronica duelului din optimile Guangzhou 2015

Simona Halep, 2 WTA, o intalneste, miercuri, ora 14. 00, pe Timea Babos, 76 WTA, in turul al doilea al turneului WTA International de la Guangzhou China). Cele doua se vor lupta pentru a doua oara in cariera lor.

Simona Halep si-a aflat traseul la Guangzhou. Cand ar putea-o intalni pe Niculescu

Simona Halep, 2 WTA si Monica Niculescu, 39 WTA, incep sezonul asiatic de pe hard la turneul WTA International de la Guangzhou. Cele doua ar putea disputa un meci direct insa nu mai devreme de finala.

VIDEO Cum a castigat Simona Halep meciul cu Petra Martic - Duel cu Timea Babos in optimile de la Guangzhou

Simona Halep a trecut de Petra Martic, dupa o partida care a durat o ora si jumatate, calificandu-se astfel in optimile turneului WTA de la Guangzhou. In urmatorul meci, Simona o va intalni pe Timea Babos, din Ungaria, locul 76 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )