Libnet.ro
UNICEF

10:00

Simona Halep: Imi doresc sa ajung si mai sus in tenis

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep: Imi doresc sa ajung si mai sus in tenis

Simona Halep a declarat, vineri, la revenirea in Romania, ca se bucura de rezultatul obtinut la turneul de la Wimbledon , unde a ajuns pana in semifinale, subliniind ca isi doreste foarte mult sa ajunga si mai sus in tenis. continuă pe Wall-Street Ro

Halep: imi doresc sa ajung cat mai sus in tenis

Imi doresc foarte mult sa ajung si mai sus in tenis o sa muncesc zi de zi sa incerc sa fac tot ce pot pentru a castiga meciuri. Am fost trista ca am avut o infrangere, dar nu ca s-a terminat turneul, pentru ca a fost un rezultat bun. imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc sa ajunga declarat Simona Halep la revenirea in tara.

Simona Halep, la revenirea in tara: Imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc foarte mult

Simona Halep a revenit vineri in tara, dupa participarea la turneul de Grand Slam de la Wimbledon a fost eliminata de Eugenie Bouchard in semifinale). Imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc sa ajung, a precizat Halep pe Aeroportul Henri Coanda.

Simona Halep - Sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis (l-a depasit pe Andrei Pavel)

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, ea devansandu-l pe Andrei Pavel, care a castigat in cariera 5,225 de milioane de dolari.

Simona Halep: Vreau sa fiu numarul 1 in tenisul feminin

Simona Halep a declarat, vineri, la revenirea in Romania, ca se bucura de rezultatul obtinut la turneul de la Wimbledon, unde a ajuns pana in semifinale, subliniind ca isi doreste foarte mult sa ajunga si mai sus in tenis.

A devenit sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis. Simona Halep i-a devansat pe Hanescu si Pavel

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, ea devansandu-l pe.

Simona Halep: Am inceput mai lent, dar am revenit si am jucat cel mai bun tenis. Secretul este sa ma bucur de fiecare meci

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a declarat, miercuri, dupa ce s-a calificat in semifinalele turneului de la Wimbledon, ca a intrat mai greu in atmosfera partidei cu Sabine Lisicki,.

Simona Halep a devenit sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, devansandu-l pe Andrei.

Accidentata si dezavantajata, Simona Halep iese de la Wimbledon

Simona Halep a fost eliminata joi in semifinale la Wimbledon. Ea a avut ghinion in primul set cand si-a luxat glezna, iar de acolo nu a mai jucat la capacitate maxima. Chiar si asa replica ei a fost puternica, dar arbitrul de scaun a intervenit in doua momente cheie, cand romanca putea scoate capul in fata lui Eugenie Bouchrad ramane valabil ce am scris despre Halep si Senna). A fost o marasvie totala sa furi un jucator accidentat. Dar e si partea buna: insemna ca le-a fost frica rau de tot ca nu ajunge domnisorica in finala. Halep a salvat si cinci mingi de meci, a avut si o minge de break atunci cand Bouchard servea pentru set, dar pana la urma adversara si-a facut serva si a inchis meciul. Canadianca era de batut, dar a fost prea mult pentru Halep, si accidentata si furata. Drumul spre primul titlu de Mare Slem e greu, dar va veni. Si cu mai mult de atat.

Simona Halep: Mi-am luxat glezna, nu am mai putut impinge pe picior (video)

Simona Halep ca declarat dupa meciul pierdut cu Eugenie Bouchard in semifinalele de la Wimbledon. Ea a spus ca si-a luxat glezna si nu a mai putut juca cu inca o accidentare.

Accidentata si furata, Simona Halep iese de la Wimbledon

Simona Halep a fost eliminata joi in semifinale la Wimbledon. Ea a avut ghinion in primul set cand si-a luxat glezna, iar de acolo nu a mai jucat la capacitate maxima. Chiar si asa replica ei era puternica, dar arbitrul de scaun a intervenit in doua momente cheie, cand romanca putea scoate capul in fata lui Eugenie Bouchrad ramane valabil ce am scris despre Halep si Senna). Halep a salvat si sase mingi de meci, a avut si o minge de break, dar pana la urma adversara si-a facut serva si a inchis meciul. Canadianca era de batut, dar a fost prea mult pentru Halep, si accidentata si furata.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )