Libnet.ro
UNICEF

09:30

Simona Halep o va intalni pe Sabine Lisicki in sferturi la Wimbledon

B1 B1,
Simona Halep o va intalni pe Sabine Lisicki in sferturi la Wimbledon

Simona Halep o va intalni, in sferturile de finala de la Wimbledon, pe Sabine Lisicki din Germania, a 19-a jucatoare a lumii, care a trecut in optimi de Yaroslava Shvedova din Kazahstan. Romanca s-a calificat in. continuă pe B1

Wimbledon: Simona Halep va juca miercuri, de la ora 14.00, in sferturile de finala. Despre adversara sa, Sabine Lisicki: Ea este o jucatoare agresiva, eu joc mai inteligent

Simona Halep favorita nr. 3) va juca miercuri, de la ora 14. 00, in sferturile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, impotriva jucatoarei germane Sabine Lisicki, cap de serie nr. Sportiva romana s-a aratat increzatoare ca va evolua bine in meciul de miercuri, declarand totodata ca nu este surprinsa ca joaca un sfert de finala maine. Sunt pe locul trei in clasament, deci trebuie sa fiu aici, a spus ea.

LIVETEXT Simona Halep - Zarina Diyas, in optimile de finala de la Wimbledon! Meciul e programat de la ora 13.30

Daca ploaia nu va mai incurca programul Grand Slamului de la Londra, Simona Halep o va intalni pe Zarina Diyas, din Kazahstan, de la ora 13.

Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon si scapa de Serena

Chiar daca a avut din nou de asteptat din cauza ploii sacaitoare de la Londra, Simona Halep nu a avut nicio problema in a trece de Belinda Bencic 17 ani), cu 6-4, 6-1. Halep joaca pentru prima data in cariera in optimile de finala la Wimbledon si prinde asadar a doua saptamana de competitie in capitala Regatului Unit. Jucatoarea din Romania are o sansa mare, dupa ce tot sambata a fost eliminata Serena Williams.

Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon

Chiar daca a avut din nou de asteptat din cauza ploii sacaitoare de la Londra, Simona Halep nu a avut nicio problema in a trece de Belinda Bencic 17 ani), cu 6-4, 6-1. Halep joaca pentru prima data in cariera in optimile de finala la Wimbledon si prinde asadar a doua saptamana de competitie in capitala Regatului Unit.

Premiera pentru Simona Halep: a ajuns in optimile Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 6-1, pe elvetianca Belinda Becici si a acces pentru prima data in cariera in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Simona Halep, in optimile de la Wimbledon, dupa 6-4, 6-1 cu Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon si reuseste cea mai buna performanta a carierei la turneul londonez. Halep a invins-o, in doua seturi, 6-4, 6-1, pe Belinda Bencic, din Elvetia.

LIVETEXT Simona Halep - Zarina Diyas, in optimile de finala de la Wimbledon! Romanca a castigat primul set cu 6-3

In optimile de finala ale Grand Slamului de la Londra, Simona Halep joaca acum impotriva Zarinei Diyas, din Kazahstan.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi (miercuri, ora 14:00)

Simona Halep o intalneste miercuri la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei este 14:00, sa cum au anuntat englezii marti seara. Detalii despre meci, mai jos.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi (miercuri)

Simona Halep o intalneste miercuri la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei se va anunta marti seara. Detalii despre meci, mai jos.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Zarina Diyas in doua seturi

Simona Halep a castigat cu 6-3, 6-0 meciul din optimile de finala de la Wimbledon, jucat cu Zarina Diyas, din Kazahstan, numarul 72 mondial. Halep s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale turneului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )